Original topic:

S24 FE Kamera Lensi Sorunu

(Topic created on: a month ago)
167 Views
yardımarıyor
Active Level 2
Options
Galaxy S

Herkese iyi günler. Elimde s24 fe var ve ay ya da güneş gibi parlak şeyler çekince yansımalar meydana geliyor. Kamerayı silince yansımanın sadece yönü değişiyor. Merak ettiğim şey lens sürekli bu kadar yansıma yapacak kadar lekeleniyor mu yoksa başka bir problem mi var sizce?

0 Likes
14 Comments
Galaxy S
Buradaki gibiNuYH74ioFk.jpgr5fFCzRvn8.jpg
0 Likes
ahmet31
Active Level 4
Galaxy S
kral herkesde öyle sanırım az önce ayı çektim bende aynı olduO98xawyDJG.jpg
0 Likes
Galaxy S
Lensi silip bir daha çeker misin dostum? Sorun leke mi onu kesinleştirmek adına
0 Likes
ahmet31
Active Level 4
Galaxy S
kral kusura bakma ay gitmiş çekemiyorum ama bu resmi çekmeden öncede lensi sildiğimi hatırlıyorum
0 Likes
Galaxy S
Anladım dostum. Yarın yine silip deneyip bana haber verebilir misin? Şimdiden teşekkürler
Mutare
Active Level 5
Galaxy S
Telefonunla alakalı bir sorun yok fotoğrafçı bir arkadaşım var bu ışık izlerini kullanarak karanlıkta resim çizerdik pek detayını bilmem sadece gösterirdi yapardık. Pozlama süresini arttır ve diyaframı arttır. Pro modda fotoğraf çek. Işığın lense girişini değiştiriyorsun en nihayetinde. Forumda xdadevelopers diye fotoğrafçılık ile uğraşan biri de vardı ona sor. Bu izleri efekt olarak da kullanıyorlar. 😊
0 Likes
Galaxy S
Hocam şöyleki lensi silmeye çalışınca yansımanın yönü de değişiyor. Şunu düşünmeye başladım çok mu leke tutuyor. Diğer modlarda kullansam da aynı şey oluyor.
Mutare
Active Level 5
Galaxy S
Bu kadar obsesyon varsa kamera lenslerini temizlemek için şeyler satılıyor onlardan alabilirsiniz adı aklıma gelmedi chate sorun ve bence konu açmak yerine çoğu şeyi chate sormalısınız doğruluğunu kontrol ederek tabi
0 Likes
Galaxy S
Sağ olun hocam. Chat kısmı nedir tam olarak bilmiyorum daha yeni kullanmaya başladığım bir platform members çözmeye çalışıyorum henüz
0 Likes