Original topic:

S24 FE şebeke yok

(Topic created on: 03-09-2026 03:00 AM)
221 Views
Kerem__
Active Level 5
Options
Galaxy S

Herkese iyi geceler iyi sahurlar. Dün sahur vakti telefon yazılım güncellemesi yaptım; En son geleni. Öğlen gibi şebeke düşüşü vardı. Vodafone ile alakalıdır diye düşündüm. İkindi 4 5 gibi şebeke yok yazıyor hat görünmüyordu. S24 var ekstra. Hatları değiştirdim neyden kaynaklıdır diyerekten. Sıkıntı yok hatta. Ama telefona takılan her hat şebeke yok diyor. Telefon kullanılmadığı durumda kapanıyor. Kapalı iken basılı tutunca açılmaya da biliyor. Açıldığında sadece 1 kez şebeke düzeldi. Telefonu bıraktım. Kapanmış. Şimdi tekrar aynı. Numara bilgisi sim bilgisi açılıyor. Ancak şebeke yok diyor. Acaba güncelleme ile alakalı bir durum olabilir mi? Telefon öyle zorlanılarak kullanılan bir şey değil. Sadece yt video. Telefonda hasar yok. Donanımsal olabilir mi acaba? Az önce sıfırladım tamamen. Durum aynı.

image

image

Şu an açtım telefonu. 
Kaçak değildir.
6 Comments
ozgurkaya
Active Level 10
Galaxy S
Vodafone Türkiye'nin en kötü operatörü nasıl duruyorsun orada ya
Kerem__
Active Level 5
Galaxy S
Bulunduğum bölgede sadece Vodafone çekiyor. Diğerleri ile arama dahi yapılamıyor. Adıyaman/Merkez
ozgurkaya
Active Level 10
Galaxy S
Yani şebeke problemi bende de var aşırı derecede vardı anakartı değiştirdim sonra düzeldi bide şebeke anteni anahtarı arızalanıyormuş o yüzden telefon çekmiyormuş bana bunu biri söyledi
Kerem__
Active Level 5
Galaxy S
Servise yazdım. Güvenli moda geç cart curt dedi değişen bişi yok. Eni sonu gönderecek gibiyim.
Galaxy S
Kanka Vodafone kullanma baya kötü bir şebeke
0 Likes
Kerem__
Active Level 5
Galaxy S
Malesef çarem yok. Buna zorlandırılıyoruz. Sadece Vodafone şebekesi çekiyor bulunduğum bölgede