cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE Şubat Güncellemesi Batarya Tükenme Hızı Sorunu

(Topic created on: 03-17-2025 11:13 AM)
231 Views
Oğuzz10
Active Level 4
Options
Galaxy S

Şubat Güncellemesi Sonrası Telefon 1 Günü Zor Çıkarıyor.Pilin Daha Uzun Gitmesi İçin Önereceğiniz Bir Şey Var mı Arkadaşlar?

11 Comments
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Öncelikle Samsung Members > Destek > Tanılama > "Pil durumu" seçeneğini kontrol edebilirsiniz.

Yaptığınız testte donanımsal bir sorun görünmüyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz Samsung Members > Destek > Geri bildirim gönder > Hata Raporları > "Güç/Batarya/Şarj" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte "Gönder" butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verilerinizle birlikte gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa süre içinde yetkili kişiler tarafından yazılı olarak bilgilendirileceksiniz, onlar size bu konuda ne yapmaniz hakkinda profesyonel bir şekilde yardımcı olacaktır.
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Hocam sonraki güncellemeye kadar düzelmez muhtemelen. Şubat güncellemesinden neredeyse herkes şikayetçi.
wolw74
Active Level 6
Galaxy S
Mart güncellemesi geldi.
0 Likes
emreketa
Active Level 4
Galaxy S
Dostum, ayarlar cihaz bakımı kısmında performans profilini düşük seviyeli olarak kullanmayı deneyebilir misin?
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Şubat güncellemesi sorunlu. Birçok şikayet var her yerde.
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Kimseye bi yararı dokunmadı şubat güncellemesinin😂
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S

400-500 mb sistem guvenlik guncéllemesi napcak bişey dicemde normal 10 gunmu gitcek batarya

0 Likes
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S

Hakaret edilcekse neden soru soruyorum bilader 

MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Dostum, o 400 500 mb dediğin güvenlik güncellemeleri pil konusunda olumsuzluklara sebebiyet verebiliyor. Kimse 10 gün vs. Gidicek demiyor. Ekran sürelerinde düşüşler yaratıyor. Eğer bu konuya katılmıyorsan, "güvenlik güncellemelerinin pilde etkisi olduğunu düşünmüyorum" de geç. Düzgün bir dille soru soran insana hakaret etme.