Original topic:

S24 FE ŞARJ SORUNU

(Topic created on: 11-22-2025 12:56 PM)
725 Views
nerepla
Active Level 2
Options
Galaxy S

image
Şaka değil 15 günlük cihaz pil sağlığı 100 bu kadar şarjı nasıl yiyorsun anlamıyorum Artık telefonum bozuk olduğunu düşünüyorum birçok marka telefon kullandım bu denli bir şart sorunu hiç birinde yaşamadım koyu tema kapak fotoğrafı kullanıyorum Telefonu zaten komple koyu temada kullanıyorum%20 %80 arası şarj ediyorum konum Bluetooth NFC kapalı kullanıyorum yok Yine olmuyor bir ton para verip aldığımız telefonlardaki birçok özelliği şarj gitmesin diye zaten kullanamıyoruz Üstüne üstlük Bir de bu kadar şarj gidiyor
29 Comments
sm_s24_fe
Active Level 7
Galaxy S
Bende %17 ile 1 saat 50 dk telefona bakmışım benimde cihaz s24 fe1763805515162.jpg
0 Likes
nerepla
Active Level 2
Galaxy S
Şarjın uzun gitmesi için Ekstra bir şey yapıyor musun yoksa nasıl aldıysan öyle kullanıyor musun
0 Likes
sm_s24_fe
Active Level 7
Galaxy S
Bendede pilde sıkıntı vardı bazı ayarlar var onları yaptım bide sıfırladım şuan çok şükür çok iyi pil
0 Likes
nerepla
Active Level 2
Galaxy S
Bu ayarlardan bahseder misiniz Ben de uygulayayım
0 Likes
sm_s24_fe
Active Level 7
Galaxy S
Özelden attım
0 Likes
HASAN_S24FE
Expert Level 3
Galaxy S
Sizin pilin üretim tarihi ne
nerepla
Active Level 2
Galaxy S
10 Haziran 2025 cihazı da 29 Ekim 2025'te aldım
HASAN_S24FE
Expert Level 3
Galaxy S
Galiba sizin cihaz 2. Seri diye böyle dün bir arkadaş demişti 2. Serilerin pilleri sıkıntılı diye ne kadar doğru bilmiyorum valla
Bende 4 ekim 2024
nerepla
Active Level 2
Galaxy S
2. Seri belli bir zamandan sonra çıkanlar mı oluyor Çünkü forumları araştırdığım zaman s24 Fe için ya çok kötü şarj ya da çok güzel şarj diyorlar hiç ortasını görmedim