cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24+ Bİ ANDA KAPALDI !

(Topic created on: 07-09-2024 12:39 PM)
606 Views
onurtuna
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar dün akşam youtube dan film izlerken telefon bi an da kapaldı kendisi tekrar açılmadı açma tuşuna bastım açıldı sanki güncelleme gelmiş gibi uygulamalar optimize ediyor dedi ve açıldı sonra members uygulamasına girince bu yazı çıktı karşıma gönder'e bastım hata raporunu gönderdim çok garip ilk defa böyle bir şey başıma geldi sizce neden böyle olmuş olabilir ?

image

13 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Cihaz bazen isinmadan dolayi donuyor veya hatali calisabiliyor normal bence bircok insanin basina geliyor s23 um de ayni sorun olustu 1 sefer

View solution in context

Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Benimde başıma geldi seninkisi gibi ama böyle bir uyarı almadım garip 🤔

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Her şey olmuş olabilir. Sistem kaydını incelemeden bir şey söylemek imkansız. Göndere tıkladıysanız yapmanız gereken başka bir şey yok.

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen. Burak hocama katılıyorum. Detaylı kendiniz incelemek isterseniz LOG olusturabilirsiniz (smart tutor olmadan pil sağlığına bakma yerinden olusturulabilir)

View solution in context

Solution
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Bu sorun bende yaşadım senin dediğin gibi youtube izlerken bir anda kapandı sonra açıldı samsung memberse girdim otomatik hata raporları diye bildirim geldi ağustos 2023 de olmuştu

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende telefonu yeni aldığım zamanki aylarda sadece 1 kere oldu daha sonra olmadı belkide genel olarak yeni alınan telefonlarda ilkin böyle bir hata oluyordur.

View solution in context

Solution
devlettc
Active Level 6
Galaxy S
Telefonumu ilk aldığım zamanlarda Benimki de kendi kendine birkaç defa yeniden başlatmıştı Ben de korkmuştum ama sorun düzeldi bende uygulamayı girdiğimde de seninki gibi uyarı vermişti Eğer Sendeki Sorun da tekrar tekrar oluşursa
Ayarlar genel yönetimi sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden cihazı komple sıfırlayabilirsiniz önemli veri varsa fotoğraf video ses dosyası gibi hafıza kartı veya flash belleği yedeklemenize tavsiye ederim sorunun devam etmezse Eğer kafana takma **bleep** sistem çökmesi olmuştur belki

View solution in context

Solution
Galaxy S
Valla kardesim bende ayarlar kismindayken başima gelmisti yani ne oyun ne film bir islem yapmiyordum arka plan kompe kapaliydi

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
o zaman en son yüklediğin uygulamalara bi bak,belki onlardan biri hata oluşmasına sebep oluyordur.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Knk yeni gördüm k.b
Kesinlikle önemli bir sorun var servise vermeni tavsiye ediyorum

View solution in context

Solution
Galaxy S
Bir kaç Kez daha bu olay gerçekleşirse servise vermeni tavsiye ederim 50k'lik telefonda böyle hata kabul edilemez

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Hata raporu gönder cihazı yeniden başlat Onur

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Members verilerini ve önbelleğini de silmeyi unutma kardeşim.

View solution in context

30 Comments
Solution
Galaxy S
Cihaz bazen isinmadan dolayi donuyor veya hatali calisabiliyor normal bence bircok insanin basina geliyor s23 um de ayni sorun olustu 1 sefer
onurtuna
Active Level 4
Galaxy S
Isınma hiç yoktu hocam kapaldığı zaman ağır bir şey de yapmıyordum film izliyordum sadece
Solution
Galaxy S
Valla kardesim bende ayarlar kismindayken başima gelmisti yani ne oyun ne film bir islem yapmiyordum arka plan kompe kapaliydi
Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Benimde başıma geldi seninkisi gibi ama böyle bir uyarı almadım garip 🤔
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Her şey olmuş olabilir. Sistem kaydını incelemeden bir şey söylemek imkansız. Göndere tıkladıysanız yapmanız gereken başka bir şey yok.
Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Aynen. Burak hocama katılıyorum. Detaylı kendiniz incelemek isterseniz LOG olusturabilirsiniz (smart tutor olmadan pil sağlığına bakma yerinden olusturulabilir)
Solution
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Bu sorun bende yaşadım senin dediğin gibi youtube izlerken bir anda kapandı sonra açıldı samsung memberse girdim otomatik hata raporları diye bildirim geldi ağustos 2023 de olmuştu
onurtuna
Active Level 4
Galaxy S
Çok garip dimi vedat ?
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Aynen yeni telefon aldığımda 1 ay olmadan bu sorun yaşadım bir anda kapandı şaşırdım