cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 4 saat ekran süresi

(Topic created on: 3 weeks ago)
190 Views
AliHakankrhn
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 2 ay olmuştur alalı ortalama 4 ,5 saat ekran süresi veriyor günü çıkarmıyor akşam şarja takıyorum bu normal mi sizce artırmak için ne yapmalıyım az ise

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
s24members
Active Level 4
Galaxy S
19 ocak boyleydi benim1737409487279.jpg

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Bu s24 ailesi acayip garip. Bazıları 1 gün ekran süresi alırken bazıları 4 saat ekran süresini zor görüyor
AliHakankrhn
Active Level 3
Galaxy S
Ben 1 gün diye aldım güvendim 4 saat ortalama süresi veriyor bende anlayamadım cihazı hepsiburada dan hepsiburada saticisindan aldım
0 Likes
shizerk
Active Level 7
Galaxy S
aslinda degil planli oldugunu dusunuyorum bunun malum s25 cikacak ben kasim ayi guvenlik guncellemesinden once 10-12 saat ekran sureleri aliyordum kullanim ayni sekilde kasim ayindan sonra 4-6 saatlere dusmeye basladi bu durum diger kullanicilarda da ayni diye dusunuyorum :)
0 Likes
tghyffa
Active Level 7
Galaxy S
Wifi de mi 4 saat mobil veride mi mobil veri de şarj hızlı gider
0 Likes
AliHakankrhn
Active Level 3
Galaxy S
Dışarıda geçiyor günüm WiFi kullanmam
0 Likes
tghyffa
Active Level 7
Galaxy S
Mobil veri de hızlı biter hocam şarj ama gene de 4 saat s24 e göre az gibi kullanmadığınız google hizmetlerini kapatmanız önemli seviye de batarya da artış sağlar
0 Likes
Muuaas
Active Level 4
Galaxy S
Arka planda şarj yiyen uygulamalar olabilir veya gereksiz hizmetler vs. Bunları araştır derim
0 Likes
Galaxy S
Hocam bu her markada var maalesef o yüzden güncelleme yapmıyorum mesela hala 5.1 kullanıyorum
0 Likes
Solution
s24members
Active Level 4
Galaxy S
19 ocak boyleydi benim1737409487279.jpg
0 Likes