Original topic:

S24+ şarj sorunu

(Topic created on: 02-26-2026 02:30 AM)
128 Views
BroKen54
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yaklaşık 4 aya yakın süredir kullandığım s24+ cihazımın şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Öyle ki %30 bandında sahurda bıraktığım cihazım (ortalama gece 5) saat 12 olduğunda ve sadece 2 saat kulaklıktan müzin çalmasına rağmen %16 şarjım kaldı. Bu değerler normal mi anlamış değilim

4 Comments
XSUİT
Active Level 9
Galaxy S
Tamamen uygulamalardan kaynaklı. Kimileri cihaz sinyal vermeden şarja takmakta. Buda batarya sorunu çıkarmakta. Kullanılmayan uygulamaları silin. Çakma şarj aletlerini kullanmayın. Telefon ful dolana kadar şarjdan çıkarmayın. Güç tasarrufunu aktif edin. Özellikle ekran ışığını orta derecede ayarlayın.
0 Likes
fistofiron
Active Level 1
Galaxy S
Aynı durumu ben de yaşıyorum, ekran açık süreniz ne kadar acaba?
0 Likes
BroKen54
Active Level 4
Galaxy S
5 saatin biraz üzerinde
Galaxy S
Bende de s24+ var 2 saat müzik dinlemenin o kadar şarj götürmesi normal bence. Fakat günlük kullanımdan memnunum ben, performans profilini düşük seviyeli yaptığımdan beri çok rahat. Zaten çok güçlü telefon olduğu için kullanımda hiç bir takılma yavaşlama hissetmedim. Ek olarak ekran çözünürlüğünü HD+ a düşürürsen çok etki ediyor tabi kalite biraz bozuluyor fakat yakından bakmadığın sürece **bleep** edilcek bişey değil.
0 Likes