cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 şarj sorunu

(Topic created on: 05-16-2025 08:32 PM)
175 Views
unbalivable
Active Level 2
Options
Galaxy S

Şarjım çabuk bitmeye başladı yarı yarıya **bleep** etti neden olabilir ki? 

image

0 Likes
12 Comments
shieda4
Active Level 3
Galaxy S
One ui7 den olabilir bemde az önce bu konu üzerine konu açtım s24 plusım var lıkır lıkır gidiyor
0 Likes
unbalivable
Active Level 2
Galaxy S
One ui7 den sonra azalmıştı son bir haftada daha kötü oldu
0 Likes
shieda4
Active Level 3
Galaxy S
Vallahi bende 124 pil kullanımıyla
0 Likes
shieda4
Active Level 3
Galaxy S
7 saati anca göeüyom
0 Likes
Thrasher34
Active Level 5
Galaxy S
Muhtemel Nedenler

1. Arka Plan Uygulama Etkinliği: Güncelleme sonrası bazı uygulamalar arka planda daha fazla çalışabilir, bu da pil tüketimini artırabilir.

2. Yeni Özelliklerin Varsayılan Olarak Açık Olması: One UI 7 ile gelen bazı yeni özellikler varsayılan olarak etkin olabilir ve bu da pil ömrünü olumsuz etkileyebilir.

3. Sistem Optimizasyon Süreci: Güncelleme sonrası sistemin yeni yazılıma uyum sağlaması yaklaşık 2 hafta sürebilir. Bu süreçte pil tüketimi artabilir.
0 Likes
unbalivable
Active Level 2
Galaxy S
Chat GPT gibi cevap vermişsin :) nasıl düzeltebilirim
0 Likes
Thrasher34
Active Level 5
Galaxy S
Eyv kankam bunu övgü olarak kabul ediyorum :) Şarjın hızlı tükenmesini önlemek için parlaklığı biraz kıs, arka planda gereksiz çalışan uygulamaları kapat, konum servislerini de sadece ihtiyaç olduğunda aç derim. Bildirimler ekranı sürekli uyandırıp pili sömürüyor, onları da bi düzene sokmak lazım. Eğer 5G açıksa LTE'ye geçmeyi düşünebilirsin, çünkü 5G pil yiyor resmen. Ayrıca AMOLED ekrandasın, karanlık mod candır, ciddi tasarruf sağlar. Son olarak, Wi-Fi, Bluetooth falan kullanmadığın zaman kapatmayı unutma. Eğer bunları yaparsan farkı hissedersin, hâlâ düzelmezse pil sağlığını bi kontrol derim.
0 Likes
unbalivable
Active Level 2
Galaxy S
Karanlık mod ve konum hariç hepsini yapmıştım. Şimdide ram plusı kapattım adaptif renk tonunu kapattım böyle denicem bakalım.
0 Likes
Thrasher34
Active Level 5
Galaxy S
Aynen, güzel hamleler yapmışsın. RAM Plus ve adaptif renk tonu bayağı **bleep** ettirir. Karanlık modu da açarsan AMOLED ekran resmen şaha kalkar, dolayısıyla açmanı öneririm. Birkaç gün böyle dene, umarım toparlar!