Original topic:

S24+ şarjın hızlı bitmesi

(Topic created on: 10-17-2025 06:23 PM)
235 Views
freedemigod
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar herkese, 

3 gün önce büyük bir hevesle samsung s24+ aldım ve kullanıyorum. Fakat şarjı o kadar hızlı gidiyor ki günde neredeyse 2 kere doldurmak zorunda kalıyorum maalesef. Pil durumu sağlıklı ve pil bölümünde kullanım şekilleri öğreniliyor yazıyor. Birkaç yerde bu hususta biraz beklemem gerektiği söylendi adapte olması için sizce normal mi? Cihazı kullanan veyahut aynı yoldan geçen biri anlatabilir mi 
10 Comments
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
İlk başlarda erken bitmesi normal 1 2 haftaya düzelme olur
freedemigod
Active Level 1
Galaxy S
Ne kadarlık bir düzelmeden söz ediyoruz ortalama ekran süresi olaraktan çünkü iade süresi doluyor 2 hafta dediğimiz zaman
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi ben kendi s24 plus deneyimimi anlatırsam içiniz kararabilir ama baştan söyliyim herkeste aynı sorunlar olmuyor ben s24 plus alınca aşırı ısınma yaşadım kullanamadım bile 2 ay zor dayandım şarj da mobil veri ile 5 saat wifi ile 6 7 saat arası veriyordu o da performans profilini düşükte kullanıyodum o kadar para ile berbat bir ürün almıştım 2 ay sonra samsung mağazasında değişimle s25 plusa geçtim iyiki de geçmişim herkes aynı sorunu yaşamıyor tabiki ama benim böyle oldu telefonların ilk alındığında şarjının hızlı bitmesi normal pilin uzun gitmesi 2 3 haftayı bulanda oluyordur sizde ısınma var mı peki ??
freedemigod
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 çok tatsız bir durum yaşamışsınız hem de büyük bir hevesle alınan yeni telefonun hayalkırıklığı yaşatması mide bulandırıcı olabiliyor. Evet bir miktar ısınma oluyor fakat farkı çok hissedemiyorum çünkü eski telefonum alev atıyordu diyebilirim bu referans olarak kontrol edebileceğim bir uygulama varsa test edip iletebilirim
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Benim bildiğim bir uygulama yokta ben kullanırken ölçme geregi duymadım çünkü size şöyle anlatıyım bir saat instagrama yada youtube a giriyodum 1 saat sonra elimi sanki radyasyon çekiyodu bir agırlık hissi karıncalanma ve tabiki çok fazla ısı hissediyodum telefonu elimden bırakma ihtiyacı hissediyodum bu her seferinde böyle oluyodu yani telefonu maksimum elinizde tutma süreniz 1 saatti sonra bu dediklerim oluyodu
0 Likes
freedemigod
Active Level 1
Galaxy S
O neymiş öyle ya anladım ısınma sorunu yok şu **bleep**
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Sadece şarj ise onun zamanla düzeleceğini düşünüyorum daha 3 gün olmuş çünkü 1 hafta zaten kullanım özellikleri öğreniliyor yazıyor pil kısmında
0 Likes
freedemigod
Active Level 1
Galaxy S
Evet öyle yazıyor sinirim bozuldu kullaniyorum abicim işte dizi film oyun takılıyorum sar bana ordan maksimum ömür
S24FEARUK
Active Level 6
Galaxy S
Ben s24fe kullaniyorum ilk 2 , 3 hafta cok ısındı pil az gitti sonra optimize etti telefon kendini artık şarjım 1.5 gun gidiyor geekbench testinde bile 35 dereceyi aşmadi en son biraz sabredin
0 Likes