Original topic:

S24 şarjı hızlı gidiyor

(Topic created on: 09-15-2025 09:35 AM)
110 Views
ahmett0
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 4 ay oluyor ilk başlarda bu kadar hızlı gitmiyordu sanırım oneui 7 ile alakalı olabilir. Son pil verilerini ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

image

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Batarya ile ilgili maalesef çok fazla bir çözüm yok. Forumlarda One UI 7 ile ilgili olduğu söyleniyor ama benim şahsi tecrübemi söyleyeyim, benim tecrübe ettiğim cihazlarımda bunun etkisini görmedim. Kullanış biçimi de etkileyebiliyor. Çok fazla ağır işlem gerektiren oyunlar oynar mısınız? Derin uyku modlarını ayarlayın. Bataryayı %20 - %80 arası tutmaya çalışın daha yavaş batarya eskimesi için. Onların dışında önerebileceğim şeyler sonucunda S24 aldığınıza değmeyecek kısıtlamalar olur.
0 Likes
ahmett0
Active Level 2
Galaxy S
Telefonda hiç oyun oynamıyorum gün içerisinde akıllı saat ve kulaklık bağlantısı aktif oluyor onun haricinde pekte bir ağır işlemim yok günlük kullanıcı şeklinde kullanıyorum
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 8
Galaxy S
Exynos İşlemciler ne yazık ki çok kötü. Samsung bu alanda çok uğraş veriyor ama android ile optimizasyon sağlanamıyor galiba. Keşke alternatif İşlemciler çoğalsa da fiyatları daha da düşse. Bu sorunlar yüzden s21fe telefonumu sattım. S23 kullanıyorum. Bu telefonda optimizasyon anlamında mükemmel değil ama exynostan çok daha iyi. Keşke Samsung her gün yeni model telefon çıkartacağına yazılıma önem verseydi bunları yaşıyor olmazdık. Çinli telefonların bile bazıları yazılım alanında samsungu geçti...
Ben telefonu 60hz kullanıyorum. Batarya tarafında çok **bleep** ettiğini gözlemledim. Siz de bu şekilde degilse bir deneyin derim.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı cihazı kullanıyorum mobil veri ile 7 saate yakın ekran süresi alıyorum
0 Likes
ahmett0
Active Level 2
Galaxy S
Nasıl oluyor o hocam?
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Valla cidden öyle şarjımı yeni doldurdum akşama doğru atarım ss
0 Likes
5252ordu
Active Level 7
Galaxy S
Bir s24FE gibi şarj bekletin yoktur herhalde cünkü s24 batarya 4000MAH s24FE de 5000MAH
0 Likes
ahmett0
Active Level 2
Galaxy S
Evet yok ama bu kadar da hızlı bitmemesi lazım ekran süresi çok düşük.
0 Likes