- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar selamlar,
CheckFirm üzerinden S24 Plus (SM-S926B) için test sunucularını kontrol ettiğimde teknik açıdan dikkat çekici bir detay yakaladım. Görselde göreceğiniz üzere test edilen yeni sürüm ZB5 koduyla bitiyor.
Bu durumu şu şekilde analiz ediyorum:
Normal şartlarda sondan 5. basamaktaki Binary seviyesinin yükselmesi güvenlik politikasını temsil ederken, sondan 4. basamaktaki harfin C serisinden D serisine geçmesi yazılımın ana dalının ve Kernel yapısının değiştiğine işaret ediyor olabilir. Şubat ayı gibi bir ara dönemde bu denli bir yapı değişikliği (D dalı) görülmesi, teknik bir hazırlığın göstergesi olabilir.
Benim Tahminim:
Samsung'un bu güncellemeyle cihazı S26 serisinin yeni sistem algoritmalarına ve altyapısına hazırlıyor olma ihtimali üzerinde duruyorum. Güncelleme notlarında bu tarz teknik detaylar genellikle paylaşılmadığı için, sistemin temelinde yapılan bu değişikliğin gelecekteki cihaz uyumluluğuyla ilgili olduğunu düşünmekteyim.
Siz bu teknik değişim hakkında ne düşünüyorsunuz? Güvenlik güncellemesi kapsamında görünen bu D dalı değişikliği, sizce de S26 altyapı entegrasyonu ihtimalini güçlendiriyor mu?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2026 04:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2026 04:55 PM in