cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 üm var.Sizce Apple a geçmelimiyim güvenlik ve izlenmek açısından ne olur?

(Topic created on: 4 weeks ago)
247 Views
mfs_alpha
Active Level 3
Options
Galaxy S

.

11 Comments
Mehmetöz
Active Level 4
Galaxy S
bence s24 ile yola devam etmelisin
tugur
Active Level 5
Galaxy S
Hic gerek yok bence s24 Gayet guclu ve güncel bi cihaz güvenlik açısından mağara adamı seviyesinde teknoloji bilgin yoksa bi sikinti olmaz
Igalaxy
Active Level 6
Galaxy S
2025 yılında izlenmeyen kişimi var
Muraat
Active Level 1
Galaxy S
Güncel olarak Apple'ın Samsung'dan farklı olarak sağladığı kayda değer tek güvenlik özelliği sideload işlemini engellemesidir yani App Store dışında yazılım kurmasını engellemesidir. Telefonunuzun ayarlar sekmesinden siz de bu özelliği aktifleştirip Galaxy Store ve Google Play Store dışında APK olarak uygulamaların indirilmesini tamamen engelleyebilirsiniz. Bunun dışında App Store'un uygulama denetimi Google Play'e kıyasla biraz daha katı ancak yine de ikisi de oldukça güvenli kaynaklar. Eğer Apple'a geçmek istemenizin tek nedeni güvenlik ise, S24 ile devam etmenizi öneririm.
müko07
Active Level 3
Galaxy S
S tabiki
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
Ben de Samsung Galaxy S24 kullanıyorum ve asla Apple'a geçmeyi düşünmüyorum, çünkü bu telefonun bana sunduğu özellikler ve kullanım kolaylığı tam olarak ihtiyaçlarıma hitap ediyor.
user29471
Active Level 7
Galaxy S
pro yada pro max e gecmediğiniz sürece s24 gayet yeterli olacaktır. mesela s24 120 hz iken düz iphoneler 60 hz veya onceki modellerden tercih ederseniz yapay zeka yok. bu yuzden bende suanlık samsung s24+ tan devam ediyorum ama parayı bulur bulmaz 15 pro max gececegim 🤩
mfs_alpha
Active Level 3
Galaxy S
E yine de verin başkalarının elinde iken huzursuz olmaz mısın?
Galaxy S
Paran varsa neden olmasın