cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Öneren?

(Topic created on: 01-30-2024 12:29 PM)
668 Views
ademozata
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar s24+ kullanan var mı? bataryası nasıl şarj hızlı gidiyor mu? çok ısınıyor mu? tavsiye eder misiniz? S23 ekran süresi az diye S24+ geçmeyi düşünüyorum
22 Comments
ademozata
Active Level 3
Galaxy S
yani gerçekten şu ekran süresi canımı sıkıyor yani en azından 30dk falan 0-100 şarj olsa olabilir ama samsungun hızlı şarjıda hızlı değil zaten ya xiaomi ye geçicem ya da böyle plus modele geçicem
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Knk s serisi fiyatina göre gereksiz bende de s23 ultra var sana tavsiyem yurtdisi xioami 14 pro veya begendigin iphone serisi veya oneplus tavsiye ederim cunku suan yurtdisi cift sim 6+6 ay kullanılıyor veya cok ucuza en yeni telefonlari alabilirsin ha illede samsung dersen gene yurtdisi s24 ultra al
ademozata
Active Level 3
Galaxy S
yurtdışı cihaz hiç almadım imei falan nasıl oluyor
ademozata
Active Level 3
Galaxy S
aslında xiaomi 14pro çok hoşuma gitti 19 dakikada 0-100 şarj oluyor ama türkiyeye ne zaman gelir bilmiyorum
0 Likes
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Yurtdisi olan cihazlar kacak geliyor ve imei atilmasina gerek yok tabi cift simliyle 1 sim 6 ay bitince ikinci simi 6 ay kullanabiliyorsun 1 sene sonra otomatik yenileniyor kapali kalmiyor hicbir zaman yurtdisi 14 pro veya Yurtdisi iphone 15 pro max alabilirsin suan tr cihazlarına bu parayi vermek gereksiz
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Ya da s24 ultra al yeni gelicek olan yapay zeka Al nasil olucak bilinmez ona da dikkat etmek lazim
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Bana göre s23 ultra daha iyi plus a göre bütçe varsa ultra al s24 ultra ile pek Bi farkı da yok
ademozata
Active Level 3
Galaxy S
bütçeden değil ultranın tasarımını hiç sevmiyorum ondan almıyorum keşke samsung apple gibi yapsa yani ultranın küçük modeli olsa direkt alırdım
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
O halde s24+ plus işini görür diye tahmin ediyorum pil konusunda ultra kadar olmasa da iyi gider