cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23ultra ısınma

(Topic created on: 06-23-2024 11:04 PM)
275 Views
korkmaz16
Active Level 2
Options
Galaxy S
Telefonum son zamanlarda gereksiz şekilde ısınmaya başladı.
İnstagram da dolaşırken youtubeden video izlerken gereksiz şekilde ısınıyor.
12 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
hava sıcak normal
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
S23-U kullanıcısı olarak hiç başıma gelmedi bütün ayarları açık ve en us düzeyde kullanıyorum şayet oyunlarda ısınıyor ve ve batarya çabuk tükeniyor şeklinde şikayetleriniz de varsa onunda oyun konusunda çözümü var
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Oyun konusundaki çözüm nedir ? Bana tam ondan gerek
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba eyequeS23u,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Bu adımı yap şayet açarsan ayarı oyun oynarken telefon şarj aletinden şarj alıyor ver batarya da dolum yapmıyor direk şarj aleti ile oynuyorsun pugb ben o şekilde alıyorum standart ısınmadan başka yüksek bir ısınma olmuyor birde bataryayı kullanmadığı için de batarya eskimesi oyunlarda olmuyor1719218972011.jpg1719218972040.jpg1719218972066.jpg
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Çok mantıklı, deneyeceğim.. Teşekkür ederim 😊
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlarda 25w ve üzeri diyor ama orijinal 45w kullanarak dene daha sağlıklı olur.
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
45w adaptörüm yok maalesef 25w ile idare ediyorum
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Anlattığım olayı yap. Şayet verim alamazsan, 2024 model 45W var, onu tavsiye ederim. 25W da bende olmadığı için ne kadar verim verdiğini bilmiyorum.