cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23u dan s25u ya geçen arkadaşlar

(Topic created on: 03-23-2025 02:11 AM)
208 Views
GalaxyS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S

Memnun mu acaba ? Geçmeye gerçekten değer mi sizce ?

8 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Kişiden kişiye değişir.
Baran3472
Active Level 6
Galaxy S
Donanımsal olarak s25u s23u dan iyi bana göre tasarım olarakda iyi s23u da kötü bir telefon değil geçmeyi düşünüyorsan telefonu satacağın fiyat ve almak istediğin depolama seçeneğinin arasındaki fiyat farkına bağlı Yapay zeka gibi özellikler seni cezbediyor olabilir yeni bir telefon olduğu için gibi gibi maddi yönden bi problemin yoksa almanı tavsiye edebilirim ama s24u dan da çok çok büyük **bleep** yok aralarında elindeki ile karşılaştırmanı test ve yorum videoları izlemeni tavsiye ediyorum bi fikir oluşabilir sizin için
Galaxy S
Eğer oyun oynayan birisiysen değer ben pişman değilim S25 Ultraya geçtiğime
ienes
Expert Level 3
Galaxy S
Bence değmez gen2 hala iyi bir işlemci
Bazukacı
Active Level 4
Galaxy S
Daha önce S23 Ultra ve S24 Ultra kullandım, şu anda da S25 Ultra kullanıyorum ama bana sorarsan da geçmeye değmez, aralarında farklılıklar tabiki var ama öyle aman aman şeyler de yok tabi
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle değer
Er3n
Active Level 7
Galaxy S
YA BENDE s25 u var ama pili pek hoşuma gitmedi ne kadar hiz farkı olabilir 1742718202193.jpg1742718202202.jpg1742718202212.jpg
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Aslında s23u ya kesinlikle kötü veyahut yavaş falan demiyorum. Sadece geçilirmi sizce demek istedim. Tam açıklayıcı şekilde yazmamışım. Yeni modele geçme isteği var huyum kurusun
0 Likes