cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23fe ekran süresi

(Topic created on: 05-01-2024 07:14 PM)
317 Views
pysee
Active Level 2
Options
Galaxy S
Telefonu 2 hafta önce aldım aldığım gibi one ui 6.1 güncellemesini yaptım bu yüzden one ui 6.0 ile kıyaslama şansım olmadı. Fakat şuanda 6 saat ekran süresi zor alıyorum yoğun kullanımda 5 saati zor görüyor. Isınma problemide oluşuyor zaman zaman.
9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Isınma Normaldir ılık ise. 😊
Arka Planda Fazla şarj Tüketen uygulamaları varsa Uyku moduna Alabilirsiniz.

Buyrun Pil Sağlığı Ve Pil Performansı ile ilgili İki Adet gönderime detaylı olarak bakabilirsiniz. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/1-Pil-Sağlığı-Maksimum-Pil-Performansı-Neler-Yap...

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-Cihazlar-İçin-Ekran-Süresi-Arttırma-Öner...
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Güç tasarrufu veya performans profilini aktif ettiğimdede süre pek değişmiyor.ısınma ise oyun oynadığımda vs telefonu kastıracak kadar değil fakat kamerayı uzun süre kullandığıma epey ısınıyor ve arayüzde takılmalar oluyor
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Arayüzde takılma Oluyorsa Düzenli Şekilde Cihazı Yeniden başlatabilir yada RamPlus açıksa Kapatabilirsin,

aynı zamanda Geliştirici secenekleride Cihazı zorlar,
Onu da Kapatabilirsin. 😊

Bunların Dışında Tüm Gerekli ve detaylı anlatım İki Adet Gönderimde mevcut.
0 Likes
Galaxy S
Güç tasarıfu moduna al düşük seviyeli modda kullan bütin uygulamaları derin uyku moduna al 8 saatden az süre alırsan gel yüzüme tükür
Galaxy S
Buyrun1714580858783.jpg
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Derin uyku modu ve güç tasarrufu modunda denedim fakat 7 saat civarlarında süre aldım.ancak sorun şurda basit işlemlerde bile şarj hızlı gidiyor. Güç tasarrufu modunda 60hz kullanacaksam neden 120hz ekranı olan bir telefon aldım
Galaxy S
Yapacak bir şey yok
0 Likes
xebryg
Beginner Level 2
Galaxy S
Ayni sorun malesef bendede var. Servise götürdüm fakat bir sorun olmadığını söylediler elim boş döndüm 25 bin tl'lik telefona yakişmicak bi şarj sikintisi malesef
0 Likes
pysee
Active Level 2
Galaxy S
Kesinlikle öyle exynos 2200 sd gen 1 gibi fazla güç tüketiyor ama one ui 6.0 sürümünda ekran süresinin daha iyi olduğunu söyleyenler var ne kadar doğru bilemiyorum. Umarım bir sonraki güncellemede iyileştirmeler olur
0 Likes