cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23Ultra Kamera otomatik lens değişim sorunu

(Topic created on: 03-11-2023 12:45 PM)
477 Views
woodiemoodie
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Merhabalar. S23Ultra cihazında otomatik lens geçişini bir türlü kapatamadım. Kameranın kendi ayarlarında böyle bir seçeneğin olmaması da dikkatimi çekti. Biraz araştırmayla Glaxy Store üzerinden Camera Assistant uygulaması ile bu seçeneğin kapatabileceğini öğrendim. Uygulamayı indirdim ve burada otomatik lens değiştirme seçeneğini kapattığım halde halen kameranın lens değiştirmekte olduğunu **bleep** ettim. Kameranın otomatik lens değişimi uygulaması sebebiyle maalesef istediğim netlikte fotoğraf çekemiyorum. Bu lendi kendine lens değişimi yaptığı ekran kaydını ve assistan uygulaması butonunu ekliyorum. Umarım bir çözümü vardır veya güncelleme ile giderebilirler. 
6 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Otomatik lens çalışmıyor ki zaten. Ben degistirdigini görmedim otomatik
woodiemoodie
Active Level 5
Galaxy S
Açı değiştirdiğinde kameraların değiştiğini videodan anlayamadıysanız ekteki fotoğraflara bakarak lens diyaframlarının farklı olduğunu görebilirsiniz. 1678529801946_1678529801936_0.jpgSmartSelect_20230311_131616_Gallery_1000004453_1678529776.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Odak uzunlugu değişmiş
woodiemoodie
Active Level 5
Galaxy S
Anlatamıyorum sanırım (= burada da göreceğiniz gibi ana kamera ve geniş açı kendiliğinden değişiyor. En basiti alın elinize kitap. 10 15 santimetreden metni fotoğraflamaya çalışın. Açı değiştirip tekrar deneyin. Lenslerin değiştiğini göreceksiniz. Neden bu kadar ısrarcısınız anlamıyorum. Uygulama yapıp orada bile bu seçeneği kapatmak için mod yapmışlar. Ama işe yaramıyor orası ayrı. 1678531384556_1678531384551_0.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Anlatamama değil anladım demek istediğinizi sjsjsj. Bu seçenek ise yaramıyor demek istedim ben.
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba woodiemoodie,

"Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" işlemini uyguladıktan sonra durumun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes