cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23FE aldım 🥳

(Topic created on: a month ago)
353 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar S23FE aldım özellikleri gayet güzel ben beğendim S23FE kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba?

Ne gibi özellikleri kullanmam gerekir sizce?

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı olsun kardeşim 🥰💫

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun 😊

View solution in context

Solution
emrebzkr
Active Level 3
Galaxy S
Yeni Galaxy telefonunuz hayırlı olsun. Ben de eski bir S23 FE kullanıcısıyım ve keşke biraz daha bekleyip S24 FE alsaydın diye düşünüyorum. S23 FE'nin tamamen dolu bataryasıyla 4 saat ekran süresi alabiliyordum ve oyunlarda kolaylıkla 44 dereceye gelebiliyordu. Bunun dışında telefon her şekilde mükemmeldi, ancak bataryası bana yetmediği için satıp S24+ aldım ve şimdi 8 saat ekran süresi alıyorum.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Çok oyun peşinde koşarsa pil hızlı biter. S serisi performansa çalışıyor. Ben oyun oynamam, günlük işlerim için kullanırım ve çok zorlandığımda 9 saat kullanım süresi bile aldığım oldu. Yani telefonu aldığında ne yaptığına bağlı.

View solution in context

Solution
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S

Hayırlı olsun kardeşim 😊

View solution in context

Solution
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy S
Ben S23FE kullanmıyorum ama çevrem de kullanan arkadaşlarım var onlar pil performans arayüz vs. Çok memnunlar iyi ki almışsın S24FE ile arasında sadece işlemci farkı olucak o kadar başka bir f.ark yok bana göre

View solution in context

Solution
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy S
Bence de kullanıma göre vs. Durum değişebiliyor ve güzel tercih olabiliyor eğer ki bütçesi az plan insanlar için en mâkul bir cihaz en iyisini yapmış arkadaşımız 👌👍

View solution in context

Solution
Galaxy S
Hem cihaz serin çalışıyor içindeki 2200 eski Exynos'lara benzer bir hatası yok. Ben cihazdan aktif 2 hat kullanırım. Mesela aşırı yoğun kullandığımda oldu ama cihaz serin çalışıyor. Şahsen ben memnunum.

View solution in context

24 Comments
Solution
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı olsun kardeşim 🥰💫
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler
Solution
emrebzkr
Active Level 3
Galaxy S
Yeni Galaxy telefonunuz hayırlı olsun. Ben de eski bir S23 FE kullanıcısıyım ve keşke biraz daha bekleyip S24 FE alsaydın diye düşünüyorum. S23 FE'nin tamamen dolu bataryasıyla 4 saat ekran süresi alabiliyordum ve oyunlarda kolaylıkla 44 dereceye gelebiliyordu. Bunun dışında telefon her şekilde mükemmeldi, ancak bataryası bana yetmediği için satıp S24+ aldım ve şimdi 8 saat ekran süresi alıyorum.
Solution
Galaxy S
Çok oyun peşinde koşarsa pil hızlı biter. S serisi performansa çalışıyor. Ben oyun oynamam, günlük işlerim için kullanırım ve çok zorlandığımda 9 saat kullanım süresi bile aldığım oldu. Yani telefonu aldığında ne yaptığına bağlı.
Solution
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy S
Bence de kullanıma göre vs. Durum değişebiliyor ve güzel tercih olabiliyor eğer ki bütçesi az plan insanlar için en mâkul bir cihaz en iyisini yapmış arkadaşımız 👌👍
emrebzkr
Active Level 3
Galaxy S
S24+ cihazımla oyun oynamama rağmen 7 saate yakın ekran süresi alıyorum. S23 FE cihazım gündelik kullanımda 4 saat ekran süresi alıyordu ve birçok kullanıcının yorumları da bu şekilde. Sanırım sizin S23 FE cihazınız çağ atlamış.
Galaxy S
Yani ben oyun oynarım veya nadir oynarım ama günlük kullanımda zorlarsam 9 saati gördüğüm oldu kaç defa