Original topic:

#S23FE Telefonumun anakart arızası veya üretim hatası olabilirmi

(Topic created on: 07-25-2025 09:11 PM)
204 Views
S-A-K
Active Level 1
Options
Galaxy S

Geçen yıl ağustos sonu aldığım S23FE 8/256 cihazım 60 65 derecelere kadar çıkmakta olup stabil bir şekilde çalışmamakla beraber oyunlarda değil normal kullanımda bile aşırı derecede ısınma ve yavaşlama yapıyor ayrıca tiktok vb uygulamalarda hiçbir neden yokken kendini kapayıp 5 10 saniye sonra yeniden başlatıyor bu sorunu 1 sefer değil 6-7 sefer yaşadım hiçbir zorlanma belirtisi göstermeden kendini kapatıyor 120 GB boş depolama alanına en güncel yazılım ve uygulamalara sahibim ve cihazın ortalama ram kullanımı 5.1 gb ve bu yeniden başlatma olayını ısınma yokken bile yapıyor sanki güçten kesiliyor gibi OTOMATİK OPTİMİZASYON (SORUN ALGILAMA) ayarı kapalıyken bunu yapmasını normal bulmuyorum....

4 Comments
BetülsA24
Active Level 4
Galaxy S

Merhabalar,
S23 FE’de Exynos 2200 işlemci nedeniyle ısınma şikâyetleri yaygın. Ancak 60-65 dereceye çıkıp kendini kapatması dediğin gibi normal değil; fabrika ayarlarına döndürüp dene, sorun devam ederse donanım arızası (pil/anakart olabilir) ihtimali için servise gönderebilirsin...
0 Likes
S-A-K
Active Level 1
Galaxy S
Exynos 2200,un verimsiz olduğunu biliyorum ısınma yapıyor ama bahsettiğim sorunu telefon soğukkende yaşıyorum kasma donma olmamasına rağmen kendini yeniden başlatıyor bu nedenle cihazın üretim hatalı olmasından şüpheleniyorum
0 Likes
S-A-K
Active Level 1
Galaxy S
Dediğim gibi otomatik optimizasyon kapalıyken bile yapması hiç normal gelmiyor normalde o ayar açıkken bu durumu yaşamam lazım belki sıfırlamak işime yarayabilir ama sanmıyorum donanımsal bir sorun gibi geliyor
0 Likes
S-A-K
Active Level 1
Galaxy S
Kısacası stabil performans alamıyorum telefon soğukken bile performans sorunları yaşıyorum sıcakken ztn iyice sapıtıyor sıfırlamayı düşünüyorum ancak bu sorunları exynos 8890 işlemci kullanan s7 edge telefonumda yaşamıyorum 87 derecelere kadar çıkmasına rağmen