cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23FE Pil Sorunu (güncelleme)

(Topic created on: 10-30-2024 01:52 AM)
90 Views
batu0123
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhabalar,
Dünki gönderide cihazın saatinden yakınmıştım, dün önerdikleri için bugün birazda dikkatli kullanmayı denedim ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. Şarj su gibi gidiyor ve bu durum çözülmeyecek gibi. Cihazı alalı 10 gün oldu iade için 4 günüm var. Sizce ne yapmalıyım?

image

15 Comments
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
Hocam aynısını mı almalıyım sizce
0 Likes
osmerov
Active Level 6
Galaxy S
Bence cihaz iyi pilin böyle gitmesi normal değil eyer beğenmediyseniz başka telefon önerilerinde buluna bilirim
0 Likes
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
Galiba ben yine s23fe alırım hocam sağolun yardım için
0 Likes
EnesTahir23
Active Level 6
Galaxy S
Eğer gece çıkarıyorsan bi sabah full şarj alıp dener misin
0 Likes
nuuurella
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba sadece bu verilere göre batarya performansı alamıyor olmanızı düşünmeniz yanlış .Siz bu cihazları kullanırken aynı zamanda internet bağlantısı ekran hızı Bluetooth ekran açık kalma süresi uyanma kilidi senkronizasyon gibi arka planda yapılan bir çok işlem de fazlasıyla tüketim sağlar.Ayrıca bu piller size bir süre sonra adapte oluyor kullanılmayan uygulamaları derin uykuya alıyor vs gibi yeni olduğu için tam 5 şarj sıfırdan %100 olmalı gibi bir çok detay barındırıyor .Ayrıca size tavsiyem cihazı sıfırlayın isterseniz hiç backup almayın sadece internet bağlantısı ve YouTube dan bir video açın ekran da bu süre açıkta kalsın minimum 12 saat görürsünüz . Ama uygulamalarınız veri akışı devam ederse bu şekilde bir kullanım süresinde düşüş görüntülersiniz.
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba batu0123,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD