cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23FE Pil Sorunu (güncelleme)

(Topic created on: 10-29-2024 09:36 PM)
302 Views
batu0123
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhabalar,
Dünki gönderide cihazın saatinden yakınmıştım, dün önerdikleri için bugün birazda dikkatli kullanmayı denedim ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. Şarj su gibi gidiyor ve bu durum çözülmeyecek gibi. Cihazı alalı 10 gün oldu iade için 4 günüm var. Sizce ne yapmalıyım?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba batu0123,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
EnesTahir23
Active Level 5
Galaxy S
Cihazı şarjdan sabah çekip mi kullanıyorsun yoksa geceden şarjda durmayıp sabah 98 96 da falan mı alıyorsun
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
Hocam akşam şarja takıyorum sabahta şarjdan çıkarıyorym direkt 100ken
0 Likes
EnesTahir23
Active Level 5
Galaxy S
O zaman normal değil gibi optimizasyonda tamamlanmış.Cihazın işlemcisi normal s23 serisine göre biraz daha verimsiz normal olabilir.eğer bu şarj süreleri senin için yetersizse iade edebilirsin.pil harici çok iyi bir cihaz ama yapacak bir şey yok.
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
Cihaza bayıldım açıkcası tam bütçeme uygundu ama bu pil süresi kabul edilecek gibi değil. Aynı telefona sahip olanlar minimum 6 saat kullanıyor telefonu yani. En kötü iade edip yine aynısından alacağım. Yardım için sağol
meteA35
Active Level 6
Galaxy S
Hocam iade edin kesinlikle
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
Yarın iade edeceğim umarım zorluk çıkarmazlar.
0 Likes
meteA35
Active Level 6
Galaxy S
Normalde etmiyolar diye biliyorum ama 4 gün sürem kaldı demissiniz
0 Likes
batu0123
Active Level 3
Galaxy S
14 gün koşulsuz iadenin son 4 günü kaldı evet, ama emin olamadım yinede yarın göreceğiz
0 Likes
osmerov
Active Level 6
Galaxy S
iade edip yenisini alın uğraşmayın
0 Likes