emorami
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhabalar, Oneui 7 ye geçince şarj daha hızlı bitmeye başladı. Reset attım ve arkadaki programları kapattım ama problem devam ediyor. Aynı problemi yaşayan var mı?
2 Comments
Atakan63
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-16-2025 11:08 AM (Last edited 05-16-2025 11:40 AM ) in
Galaxy S
Bak ne yaparsan yap artacak bunu baştan kabullen ilk sonra bunu azaltmaya bak sadece çünkü s24 fe kullandığım içinde biliyorum telefon ısınması fazla azaldı ve telefonun hızı fazla arttı bukadar stabil bir hız artışı pil yememesi bence saçma olur dimi kısaca olay bu ama normal de one ui 7 de pil optimize olması da gene 1hafta veya daha uzun zaman alır pil optimize değilse de bu biraz olur ama olay %99 işletim sisteminin çok ram yemesinde hızlı olmasında ve ısındığı zamanda 6.1 den daha serin çalışması daha fazla güç alabilmeni sağlar vb olay bundan ibaret ve en az 4ram bende tüketiyor gayet normal çözüm için powerbank öneririm istersen.
RaGoN
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-16-2025 11:42 AM in
Galaxy S
Resetleyince Ayarlar - Pil bölümünde kullanım özellikleri öğreniliyor yazar, arka planda optimizasyonlar devam eder. 1 hafta, 10 güne düzelir.