cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23FE ALMAK ISTIYORUM SIZCE IYIMI

(Topic created on: 07-13-2024 06:10 PM)
704 Views
s23merve
Active Level 6
Options
Galaxy S
S23 fe alıcam ozellikleri iyi mi kronik problemi var mı yazarsanız sevinirim
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
ama maalesef 60hz ekran ve telefoto kameranın eksikliğinden dolayı bile almaya değmeyecek bir telefon
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
iPhone 60hz'i androidin minimum 90hz'i. Deneyimlediğimde ciddi anlamda bende şaşırmıştım ama öyle. Telefoto konusuda genel kamera yetenekleri ve kalitesine bakınca bana göre çok çok büyük bi eksik değil
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
bu bence çok saçma bir bahane 60hz ekrandan 90hz gibi bir deneyim almak ne kadar mantıklı olabilir ki misal ana ekranda sağa sola kaydırma hareketi yaparken Samsung ve iPhone'da aynı animasyon oynuyor o zaman samsung da 144hz hissettiriyor. Hem bende iPhone 11'de var ve kesinlikle akıcı hissettirmiyor.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Iphone 11 ips lcd ekran 13 oled ekran. İkisinim aynı hissi vermemesi çok normal değil mi? Diğer ekran özelliklerinde de çok farklılık var. Ayrıca benim en çok anlamadığım konu herkesin kullanırken max verimlilik aldığı, kendi ihtiyaçlarını en çok karşıladığını düşündüğü ve kullanırken daha iyi hissettiği markalar olabilir. Şimdi çıkıp herhangi bi çinli markayı kullanan, cihazı samsungdan çok daha uygun fiyata alan adam "bu samsung kullananları anlamıyorum. Ben 144hz ekranlı bilmem kaç mp'li kameralı, 5.500 mah bataryalı, 120 Wat şarj aletli ve şarj aleti kutusundan çıkmalı cihazı kullanırken bunlar gidip çöp cihazlara dünya para veriyolar." Dese ne dersin o adama? Büyük ihtimalle her şeyden önce haklı olarak aynı şey mi yaa ben samsung kullanıyorum yaa oneiu falan yaa dersin. Ve o adamın söyledikleri anlamsız gelir sana. Anlatabildim mi? Yani ona bakarsan çinli markaların hepsi daha iyi fiyata çok daha fazla donanımlar sunuyor. Ama asıl önemli olan yazılım, stabilize, arayüz, güncelleme politikası, (iphone tüm dünyaya aynı saniyede dağıtır mesela) ve cihazın değerini kaybetmemesi açısından marka değeri..
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Bence çok güzel 😊
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
S23fe modelin ortalıkta yayılmış Kronik bir sorununu görmedim duymadım Bence alınır kaliteli tavsiye ederim
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Ben kullanıyorum sevgili merve telefon çok güzel sevgili merve ama şarjı 7 saat gidiyor yani ekran açık kalma süresi 7 saat diyeyim ekran ve performanslarını benim youtube kanalımdan bakabilirsin
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Bende Var S23 Fe Özelliklede Mor Rengini Aldım Güzel Telefon 😁🤙20240702_115148_1000014944_1719910311.jpg
Galaxy S
S24 fe yi bekleyin bence
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
S24FE 37 bin liradan satışa çıkacak almaya değmez
0 Likes