cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23FE ALMAK ISTIYORUM SIZCE IYIMI

(Topic created on: 07-13-2024 09:24 PM)
104 Views
s23merve
Active Level 6
Options
Galaxy S
S23 fe alıcam ozellikleri iyi mi kronik problemi var mı yazarsanız sevinirim
34 Comments
Galaxy S
S25 ile çıkacak diyorlar şimdiki s23fe den ucuz olacakmış ve 7 yıl güncelleme desteğinizi verilecek miş s23 fe de bu 4 yıldı ama tabi s23fe s24fe çıkınca ucuzlayabilir 😀
0 Likes
ArdaCömert
Active Level 1
Galaxy S

ben s24fe'yi bekliyorum ama S25 serisi ile beraber çıkarsa çok geç olur, 1-2 ay içerisin de çıkmazsa S23FE alıcak gibiyim çünkü şuan J7 Prime kullanıyorum. Almışken biraz iyi bi tel almak lazım😀

SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
S23FE kesin önerimdir.
0 Likes
Machina
Active Level 3
Galaxy S
Hocam ortalama 3 haftadır kullanıyorum. Oyun performansına birsey diyemem ilk aldığımda acayip şekilde isiniyordu oynadığım tek oyun fc24 du herhangi Bi sorun yaşamadım sadece 1 ya da 2 sefer oyun donmaya başladı sonrada olmadı kamerası vs gayet güzel pil performansida ortalama 10 saat gidiyor film izleyince WiFi üzerinden ısınma sorunu işlemci güçlü malum havalarda sıcak WiFi üzerinde youtubeden video izlerken ısınmıyor ama instagramda takılırken ısınıyor elinle hissediyorsun lakin Bi uyarı vs vermiyor .mobil veriyi açınca heryerde ısınıyor yani hissedebilirsin bariz ısınıyor aklımda olanlar bunlar merak ettiğin varsa sor cevaplayayim
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Kanka Bendeki S23 Fe Isınmıyor Benden Söylemesi
0 Likes