cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23

(Topic created on: 08-13-2024 01:03 PM)
279 Views
Akgün123
Active Level 1
Options
Galaxy S
S23 almayı düşünüyorum kullananlar memnun mu? s20fe kullanıyorum
15 Comments
Galaxy S
Evet alabilirsin ama telefonu çok kullanıyorsanız tavsiye etmem şarjı hızlı biter
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Çok memnunum normalde en az 7 saat açık ekran süresi alıyordum. Ama maalesef güncellemeyle şuan bu düşmüş durumda. Kesinlikle cihazdan kaynaklı değil içiniz rahat olsun. Bu ay sonu gelecek optimizasyon güncellemesiyle tekrar eskiye dönecektir. Yani diyeceğim kompakt ve işlemcisi güçlü bi cihaz. Küçük olmasına rağmen piyasadaki çoğu büyük bataryalı telefonları üzer. (Oran hesabiyla)
Akgün123
Active Level 1
Galaxy S
Kamera performansı nasıl batarya pek mühim bir konu değil benim için 3. planda. Daha çok küçüklüğü ve kamera performansıyla ilgileniyorum.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Kamerası şuan için s24 ü sollar ama bu ay sonu s24 serisine özel büyük bi kamera güncellemesi gelecek diyolar. S23 ün kamerasından memnunum gerek düşük ışıkta gerek normal ışıkta gayet güzel fotolar çekiyor
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Bunu 1 ay önce çekmiştim ve members kaliteyi düşürdüğü halde böyle20240629_191013_1000079848_1719677414.jpg
Galaxy S
S22 den s23 gectim gayet basarili pili kamerasi isinmasi seni uzmez asla
mcan35
Active Level 1
Galaxy S

Merhaba, sizin S22 hangi renkti?

Galaxy S
Siyah
mcan35
Active Level 1
Galaxy S

Üstad yeni kayıt oldum buradan nasıl özelden mesaj atılıyor bilmiyorum. Eğer sen özelden yazabiliyorsan bi mesaj atar mısın. Bir konu hakkında danışmak istiyorum.