cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23

(Topic created on: 11-01-2023 08:20 PM)
444 Views
kral123
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 almayi düşünüyorum nasıl bir.telefon sizce kulanan varsa yoruma yazabilir mi eksi artı yönlerini 

20 Comments
emrah43
Active Level 4
Galaxy S
Ben kullanıyorum ama 20 bin civarı aldım şimdi alınmaz o fiyatlara git iphone al daha iyi
kral123
Active Level 7
Galaxy S
Aslında apple düşünüyorm ama işte nuda ucuz ciye biraz yanu şuan samsung kulanıyorum hani kamera vs yönünden nasıl işlemci.hiz
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Iphone daha yüksek ne alaka, vatanda 32 33 lerde bence alınabilir
0 Likes
teknolo
Active Level 6
Galaxy S
S23 harika bir telefon ama 30k verme derim s23 fe al derim tam fp ürünü baya güzel oda
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
S23 le S23 Fe yi karşılaştırmak saçma olur, biri üst düzey amiral gemisi, diğeri düşük bütçeli amiral gemisi
0 Likes
Galaxy S
Hocam cihazı alalı 4 ay oluyor işlemcisi hızlı ısınma sorunu ağır işlemler yapmadığınız sürece piyasadaki bütün cihazlarda olduğu gibi ısınma olur ama hızlı bir şekilde soğuması gerçekleşiyor kamera 50 mp ben kalitesini beğeniyorum elbette sizin kameradan beklentiniz ne bilmiyorum çok fazla özellik koymuşlar cihaza 4 aydır kullanıyorum ki ben sürekli cihazı kurcalayan burda ne var diye bakan bir kullanıcıyım ama hala yeni özellikler bulduğum oluyor pil konusu çok değişken çok yoğun kullanımda full internet sosyal medya fil dizi oyun 6-7 saat bu benim aldığım değer bakarsanız bazı kullanıcılar 10 saat ekran süresi alan var ben inanmıyorum onlara her şeyi kapatsam telsiz gibi kullansam telefonu bende alırım yani pil konusunda bende bilmiyorum bazen gıcık ediyor çabuk bitiyor bazen bit artık şarja takiyim diyorum söyliceklerim bu kadar aklınıza takılan ne ise sorun ve videolarıda izleyin orda benden daha detaylı anlatıyorlar
0 Likes
kral123
Active Level 7
Galaxy S
Bana pilde onemli hocam hani zaten bende j6 var ful saejla 6.7 saat gidiyor eksi bi durum koskoca telefonda
0 Likes
Galaxy S
Sen j6 da bir oyunu 10 fps oynuyorsun 1 saat ben 60 fps oynuyorum 1 saat aynımı sence
0 Likes
kral123
Active Level 7
Galaxy S
Ben oyun oynamıyorum genelde telefonda sosyal media bana kamera be batarya önemli hocam
0 Likes