cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 vs ZFlip 5

(Topic created on: 10-19-2024 01:05 AM)
152 Views
Sayknow
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar şuan s23 kullanıyorum telefondan çok memnunum yakın zamanda s22 onu satıp Z fold 3 suan s23 kullanıyorum. Ama kafa kafaya Z Flip 5 ile takas yapsam mantikli olur mu Z Flip 5 yurdisi olur büyük ihtimalle ve son olarak fliplere server kayit var mı teşekkür ederim şimdiden cevaplariniz için. 

7 Comments
HalilDEMİR
Active Level 5
Galaxy S
Dostum yazdığın şey çok devril bir cümle olmuş ama anladığım kadarıyla s23 ile flip karşılaştırmıssın kesinlikle s23 daha iyi her türlü.
0 Likes
Sayknow
Active Level 4
Galaxy S
Evet yeniden okuyunca farkettim bende kusura bakmayin. Şuan s23 kullanıyorum evet ama z Flip 5 deneyimlemek istiyorum.
0 Likes
HalilDEMİR
Active Level 5
Galaxy S
Ekran **bleep** hocam katlama izi var katlanmasından yana bi artısı yok artı olarak s23 ekranı daha iyi sizin kararınız.
0 Likes
Sayknow
Active Level 4
Galaxy S
Daha önce Z Fold 3 kullandim çok keyifliydi kullanmasi sadece büyüklüğü rahatsız ettigi için S 23 almak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için
0 Likes
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy S
Hocam Flip serisi kullanım açısından zevkli ve farklı bi model ve son güncellemelerden sonra s23 eski kalitesini yitirdi. Teknoloji mağazalarında üstün körü deneyip karşılaştırıp son kararını vermek daha mantıklı olur.
kaanAkkurt
Active Level 8
Galaxy S
Ben de aynı düşüncedeyim flip 5 takas yapmayı düşünüyorum s23 ü çünkü güncellemeler ile s23ün tahtının yıkıldığını düşünüyorum
Ozi_S23
Active Level 6
Galaxy S
Yıkılmadı (yankılı) ve OneUI 7'nin optimizasyonu ile daha da sağlamlaşacak.
0 Likes