cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 vs S24

(Topic created on: 12-12-2024 02:47 PM)
146 Views
NaimGalaxy
Active Level 8
Options
Galaxy S

Önceki postumda paylaşmıştım s24 plus mı s24 fe mi diye şuan s24 plas akdı başını gidiyor çok uçmuş s24 fe de özelik olarak piksrl yoğunluğu çok düşük ve 1900 nit parlaklık veriyor çok bulmadım s23 ve s24 daha fazla veriyor ve en kötü işlemciyi kulanıyor bu iki cihaza göre araştırdım bir çok kişi s23 tavsiye etmiş işlemcisi pili daha dayanıklı tuturuyor s23 bende en önemli olan ilk başta pil yazılım önemli değil yani biri 4 biri 7 alıyor zaten teşefon taş çatlasa 5 yılı aşmıyor dayanma konusunda benim için şarjı bir gün yetsin istiyorum internete sosyalmedyada çok takılan biriyim ve telefon görüşmelerindede sizce hangisi mantıklı s23 mü s24 

18 Comments
Galaxy S
Hocam s23 serisi çok hoş bir seri. Ben de(s23+) kullanmış biri olarak soran olunca s23 öneriyorum ama ocaktan itibaren 2 yaşında bir telefon olacak. Samsung düzgün fiyatlandırma yaparsa s25 bile bakabilirsin. Benim param olsa ve şu an alacak olsam s24 alırdım
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Pil oşarak kötü denyor hem ısınıyor hem hızlı bitiyor s24 şarjı
0 Likes
Galaxy S
Çıkabilme şansınız varsa ya da ikinci el s24+ çok rahat ettirir sizi
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
2 el olmaz ya ben hiç bir teknolojik cihazı inkinci ele almamaişte o yüzden kafam karışık söylentiler doğruysa s23 alacam değilse s24 o yüzden post atıyım dedim belki birilerinin bilgisi olur konu hakknda
0 Likes
Galaxy S
DonanımHabere bakabilirsin
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Anladım hemen bakıyım teşekür ederim
0 Likes
Galaxy S
Benim en az 2 gün dayanıyor Pil işlmici de gayet iyi hiç bir ısınma yok Abartmışlar aşırı kötü diye
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Ama senin ki s24 plus onda zaten sıkıntı hiç yok 40k ilen alıp almama arasındaydım şimdi 47k almuş ama s24 öyle değilmiş çok ısınıp şarjı s23 göre hızlı bitiyormuş bir bildiğiniz var mı bu konuda
0 Likes
Galaxy S
O da aynı işlemci ben duymadım olumsuz bir haber onun hakkında da tabi batarya daha düşük s23 ile de hemen hemen aynı ,ama s23ün işlemcisi nispeten daha iyi S24te de pek bir sorun olacağını düşünmüyorum tabi kullanımınıza bağlı , bütçe bakımından düşünüyorsanız s24 e alternatif olarak fe modellerini veya s23 e bakabilirsiniz
0 Likes