cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultram var yeni aldım şu geçiriyormu acaba suda denemek istiyorum lütfn help

(Topic created on: 10-24-2024 02:42 AM)
273 Views
gencodiyar
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S23 ultram var yeni aldım su geçiriyormu acaba suda denemek istiyorum lütfn help

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba gencodiyar,

Galaxy S23 Ultra modeli IP68 sertifikasına sahiptir. Su ve toz dayanıklılığı için derecelendirilmiştir, böylece havuz kenarında ve yağmurda kullanabilirsiniz. Güvenlik durumları için, Cihaz ıslakken şarj otomatik olarak durdurulur. IP68-dereceli cihazlar 30 dakika boyunca tatlı suda 1.5 metre içinde dayanabilir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
Deneyince ne olduğunu bize söylersen biz de bir şeyler öğrenmiş oluruz. Bence bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Dene istersen. Çünkü suya ve toza karşı dayanıklı.
0 Likes
turann1
Active Level 5
Galaxy S
Telefon su geçirmez değil suya dayanıklı. Eğer seviste veya farklı şekilde tamir gördüyse veya ahize hoparlör filtreleri bir şekilde zarar gördüyse. Yada aşırı ısı veya gün ışığına maruz kaldıysa kapaktaki veya ekranda yapışkanların çözülmesine sebep olmuş olabilir. Bunlardan herhangi biri olduysa telefonun çöp olur. Bu s23 içinde geçerli 24 içinde iphone 16 içinde. Ve telefonun sıvı alması 5 katlı binadan düşmesindenden daha kötü bir durumdur darbe kaynaklı hasar varsa hasar alan parçalar değişir ama sıvı aldığında kısa devre yaptığı için işlemci ram mmc lerde kısa devreye yol açar tespit etmek çok zordur tamiri imkansıza yakındır.
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Denemeniz gerekmez telefonu riske atmayın . İnternette videoları var onları izleyin.
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Her cihaz belli bir yerden sonra su geçirir. Suda deneyebilirsin bi kere sıkıntı olmaz fakat tekrarlamamaya özen gösterin tuzlu suysa asla sokmayın
0 Likes
ibrahim1071
Active Level 5
Galaxy S
Ben tatlı ve tuzlu suda denedim hiç birsey olmadı profilimde video su bile var 😊
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Baya iyi balıklar falan telefona bu ne der gibi bakıyor gşsşjüwluğw (lafın gelişi.)
ibrahim1071
Active Level 5
Galaxy S
Şimdi 24 ultra aldım birde onu deneyeceğim 😊😊
Urungu81
Active Level 7
Galaxy S
Ben s23 denemiştim bi 15 saniye tuttum ama sadece kamera kısmını soktum hoparlör su kaçarsa çıkması biraz uğraştırıcı oluyor
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Eğer gereksiz aksiyon arıyorsanız yapmayın.
0 Likes