Original topic:

S23 ultradan s26 ultraya geçtim

(Topic created on: 03-08-2026 09:24 AM)
484 Views
flasget
Active Level 7
Options
Galaxy S
Tek eleştirecegim nokta kılıfla kullanıldığında kamera adası yapıp çıkıntı olduğu için telefon masa uzerinde düz durmuyor , sallanıyor. .Uygun bir kılıf bulmakta zor kılıfların cogu ayni tarzda, beni uzen tek nokta bu. Onun dışında millet 25 ile kıyaslayıp durmuş arada **bleep** yok vs vs diye , herkesin elinde 25ultra yok , yorumcular 25 e gore kıyaslama yapmışlar ve hicbir degisiklik yok vsvs demişler, siz kendi elinizde bulunan telefonlara gore kiyaslama yapın, ben s23 ultradan cok cok memnundum, degisiklik olsun diye gectim ve bariz **bleep** oldugunu daha iyi anladım. kamera konusunda çığır açmışlar görüntüler daha keskin ve çok daha net. Şarj konusu benim için çok önemliydi bildiğiniz telefona abandım çok rahat 1 gün götürdü, şarj 5000 olmasına rağmen s23 ultraya göre çok daha stabilize çalışıyor, arka planda ram daha az kullanıyor. 8.5 sürümde sevdiğim güzel şey ise ses ekolayzeri yapabiliyorsunuz. Telefona diyecek bir şey yok zaten çok hızlı, saçma sapan 25 kıyaslama videolarına aldanmayın, elinizde bulunan telefon ile geçiş yapmak isterseniz ona göre kıyaslayıp, herkeste s25 ultra yok maalesef, forumda ayrıca ekrana bakınca baş dönmesi muhabbeti gördüm, ekran benim gozlerimden daha net olur kadar söylüyorum, köşelerin kavisli olması cok daha guzel olmuş, elde tutarken köşeleri elin icerine girip batmıyor, ben s23 u da elimle tutarken sag alt köse tarafı elimin icersine batar durur agrı yapardı, kesinlikle kavisli hali cok daha iyi, hicbir isinma sorunu vs ile karşılaşmadım, ben elmacı değilim, bu paraya elma da alabilirdim ama sevmiyorum, belese verseniz almam, elma alayımda zengin görüneyim tiplerden degilim,samsungdan vazgecemem,Allah isteyen herkese nasip etsin, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah canlar
19 Comments
Lead_S25
Active Level 4
Galaxy S
Hayırlı olsun 😊
DENNİSOVİÇ
Active Level 10
Galaxy S
Hayırlı olsun :)
Efe_A33
Active Level 10
Galaxy S
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 😊
Galaxy S
Hayırlı olsun eleştırelen kısımlar tıtanyumdan aliminyuma geçilmiş pil döngüsü 2000 den 1200 düşmüş telefoto kamera bile düşük 10 bit renk derınlığı 8 bıt miş ayrıca baya şikayetler var kamera lensinde yoğunlaşma var bu şikayet her ülkede olmadı
Hocam elma almayıp zengin görünen tıplerden değilim dedınız ama elma fiyatına samsung aldınız
parasonim
Active Level 3
Galaxy S
pil döngüsü olayını tam anlayamadım
0 Likes
Galaxy S
Kaç kez şarj ettığınızı belli edıyor ona göre de pil sağlığı düşüyor
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
evet 1200 döngü düşdü ama enerji verimi harf A evet panel 8-bit + FRC yani 10 bit nerdeyse aynı görüntü veren panel araştırıyorsunuz ama tam araştırmıyorsunuz
0 Likes
Galaxy S
Sadece laf kalabalığı 10 bit dıye lanse edildi ayrıca enerji verımı A harfı almış da ne olmuş sonuçta döngü düşmüş diğerleri B miydi aliminyuma o yüzden mı geçilmiş
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
panel konusunda öyle lanse edilmiş olabilir enerji verimliliğinden kaynaklı kullandıkları panel 10 bit panelden daha az sarj yediği bariz şekilde ortada sarj döngüsü düşdü evet ama enerji verimliliği A+ çekilmiş bence sıkıntı olacağını hiç zannetmiyorum. Şuan elimde s26 ultra var gayet menmunum bu olayı apple yapsa gram laf etmezsiniz ama ? 😂
0 Likes