Original topic:

S23 ultra

(Topic created on: 10-12-2025 08:42 AM)
230 Views
Abdullah033
Active Level 8
Options
Galaxy S
60 hz ekran bu şekilde kullanıyorum sizce boyle kullanmak güzel değilmi
image

14 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Gözüm kanadı.. Cihazı satıp iphone 11 alın madem

Cihaz zaten 1 saatte neredeyse doluyor niye özellik kısmaya gidiyorsunuz ?
Abdullah033
Active Level 8
Galaxy S
Bak1760248381106.jpg
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Bide güç tasarrufu açık. Yapmayın hocam böyle. Pilden yana sorun varsa servise gidin pil değişimi yapsınlar 2 3 liraya değişimi oluyor
Abdullah033
Active Level 8
Galaxy S

Yaw dostum neden xaomi cihazlar pil.yemiyorda 60 binlik telefon su gibi pil.emiyor

0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Çünkü one ui 7 ve 8 i optimize edemediler cihazlara. Zamanla oturacaktır ama bu süreçte güncellemeleri erkenden yapmamakta fayda var çünkü erken davranan kullanıcıların geri dönüşlerini takip etmek gerekiyor ve duruma göre yükseltme yapmak gerekiyor. One ui 6.1 S23 ultra da çok iyi stabilizeydi kullandığım için rahatlıkla yorum yapabiliyorum
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
Ben %100 e kadar şarz etmiyorum 20 - 80 arası kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum pil konusunda eski telefonum xiaomi redmi note 9 pro da aynı şeyi yapıyordum kuzenimde şarz hemn bitiyordu ama bende hala vardı işime yarıyordu gereksiz uygulamaları kaldırın uykuya geçirin kullanmadığınız widget ve animasyonları kaldırın çoğu telefon servisleri ( konum ,nfc vb. ) kullanılmadığı halde açık oluyor onları kapatın youtubede bakın reklam verileridir ve boşa pil tüketen uygulamaları servisleri kapatan açıklayıcı videolar var onları izleyin
0 Likes
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy S
Bende bazen arkadaşın yaptığı gibi kullanıyorum çünkü asıl sorun şarjın bitmedi değil dediğiniz gibi hızlıca doluyor ama pil döngüsünü arttırmak istemiyorum pili daha uzun ömürlğ kullanmak istediğimden
0 Likes
Yavuz_Kael
Active Level 2
Galaxy S
Kendine göre ayar yapmalısın oyun oynamak ama verimli olmasını istiyorsan fhd+ 120 hz görüntü iyi olsun diyorsanız qhd+ 50 hz veya 120 hz kullanabilirsin fakat benim önerdiğim ayarlar fhd+ 120hz
0 Likes
Abdullah033
Active Level 8
Galaxy S
Eyvallah
0 Likes