cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra

(Topic created on: 01-15-2024 07:23 AM)
80 Views
faruk6535
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Evet arkadaşlar S24 ULTRA çıkmak üzere 2 gün sonra piyasaya sürülecek S23 ULTRA performans düşme yolunda 10 saat ekran sürem vardı şuan 6 saati zor görüyor 4 saat ekran sürem düştü 7 dakikada %3 nedir ya S22 ultra gibi olmaya başladı vallahi o kadar para verdik rezil 3 aylık telefon nasıl bu hale geldi pes gerçekten kullandığım uygulamalar şarj harcayan uygulamalar değil bi ara övdüğüm telefon pil konusunda her konuda övdüm şimdi ne hale geldi 

image
Ne olduysa bu ayarı yaptığımda başladı sözde pil ömrü uzanacak soğutma verimliği öncelik olacak tam tersi telefon Alev Alev yanıyor öncede pugb mobile undawn oyun oynamama rağmen 37 dereceyi geçmeyen telefon normal kullanımda 42 derecede ısınıyor bide İstanbul soğukluğunda resmen rezillik standart yapmama rağmen durum devam ediyor nasıl bi saçmalık 

4 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Bence geçici bir durum One ui 6 yi yükleyen çoğu kişi şikayetçi güncelleme ile düzelecektir şahsen ben Android 11 kullanıyorum 🙂
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
2 aydır one ui 6 yi yükledim sorun bi haftadır var Android 13 de 13 saat ekran süresi alıyordum android 14 de 10 saat alıyordum performans profili açtım Sorun başladı
0 Likes
Emre2236
Active Level 6
Galaxy S
Android 14 bozdu benim telefonu da
0 Likes
faruk6535
Active Level 7
Galaxy S
Android 14 önceden sıkıntı vardı sonra düzeldiler benim sıkıntı 7 gündür var performans profili açar açmaz başladı
0 Likes