cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra youtube ısınma

(Topic created on: 05-13-2025 10:49 AM)
113 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 6
Options
Galaxy S

Sadece youtube açarak aşırı ısınması artık can sıkmaya başladı çözüm önerisi olan var mı (youtube u sifirlama yeniden indirme yaptım ama geçmedi)

0 Likes
7 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Ne kadar süre kullandıktan sonra aşırı ısınma yapıyor
Galaxy S
Arka planda hiçbir uygulama açık değil zaten premiumda undirdigim videoları izliyorum yani mobil veri veya WiFi da açık değil ney hesaplamadim ama 20 dakika sonra falan elimi ısıtmaya başlıyor
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam yalnızca indirilen videoları izlerken bu sorun olabilir, veri üzerinden izlediğinizde aynı sorun oluyor mu dener misiniz?
Galaxy S
Yani shorts lara baktığımda ya da normal internetimle izlediğimde de oluyor bu
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazınızda bir sorun yok, youtube kaynaklı bir sorun, sebebini bulunca haberdar ederim
Galaxy S
Bir formumda da bu konuyu deginmistim bazı s23 ultra kullanıcılarında yine bu youtube ısınma sorunu mevcutmus. Cihaz daha 2 aydır kullanımda ve prime,max,disney,netflix de full parlaklık hatta extra parlaklığı açmama rağmen 2 saatlik bir film de asla elim ısınmıyor. Youtube daki bir optimizasyon sorunu cok can **bleep** acil düzeltilmesi gerekiyor
Solution
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Birkaç öneri sunacağım size,
İlk olarak youtube uygulamasındaki indirilen videolarınızı kaldırıp uygulama bilgilerinden arka plan kullanımını kısıtlayın bu işe yaramazsa tarayıcıda youtube kullanın reklam engelleyicileri ile birlikte bunu uygulamak istemiyorsanız, youtube revanced uygulamasını deneyin: youtube uygulamasının daha az kullanımı olan halidir