Original topic:

S23 ultra vs ıphone16e

(Topic created on: 04-09-2026 07:40 PM)
391 Views
enverpaşa
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar elimde 2 senelik s23 ultrayı satıp ıphone16e geçmek istiyorum

1- kesinlikle daha küçük ve hafif bir cihaza ihtiyacım var
2-kamera olayını biliyorum ama kamerayla çok işi olan biri değilim
Şu an elimdekini satıp 6 7 bin koyarsam sıfır daha güncel 16e alabiliyorum. Mantıklı olur mu
19 Comments
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Düz 17 bari al 120hz ekrandan 60hz ye mi geçilir
0 Likes
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy S
Arada 30 bin lira var
0 Likes
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Sen bilirsin s23 ultra dan sonra 16e canını sıkabilir
0 Likes
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy S
Alacak olan ben değilim hocam
0 Likes
Galaxy S
S23 ultra 16e den birçok konuda daha iyi bir telefon illa elma alacaksan biraz pahalı ama düz 17 al
0 Likes
Galaxy S
Çentik sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim sorunuz varsa cevaplarım
Galaxy S
Telefonda hiç oyun oynamadım, ama sadece instagram whatsapp ve haber uygulamaları ile 11 saati geçtim çoğu mobil veriydi
0 Likes
Galaxy S
Merhaba, S24FE kullanıyorum. Şarj muhabbetinden bayağı sıkıldım. Sabah 7 de çekiyorum akşam 6 gibi eve varınca şarjım 20-30 civarı oluyor ve telefonun ekran açık kalma süresi yaklaşık 2-2,5 saat. Kapalı kaldığı süre de geri kalan süre oluyor tabi. Batarya sağlığı 99 döngü 305. Açıkçası bende küçük telefon seviyorum o yüzden 16e mi yoksa S25 falan mı alsam diye düşünmeden edemiyorum. Ama asıl önemli olan şarj. Bu arada Samsung watch kullanıyorum, bu durumda saati de değişmem ya da klasik saate geçmem gerekiyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler, bu arada full mobil verideyim.
0 Likes
Galaxy S
Şansınıza ikiside bende var 😂 asıl önemli olan şarj ise 16e açık ara önde 2 kat fazla süre aldığım oldu s25'e göre