cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra orjinal şarj aldım süper hızlı şarj çalışıyordu ama şuan çalışmıyor

(Topic created on: 06-21-2024 01:08 PM)
287 Views
Yunusemre74
Active Level 1
Options
Galaxy S
S23 ultra aldım yaklaşık 1 ay önce orjinal şarj aleti de aldım normal şarj ediyordum sıkıntı yok Du bir gün şarja taktım şarj alıyor almıyor alıyor almıyor şeklinde oluyor yani sürekli takıp çıkarıyormuş gibi oluyor ama şöyle bir sorun var başka typc kullanıyorum çok rahat sıkıntı çıkmıyor samsung orjinal şarjını başka telefona takıyorum onda da sıkıntısız çalışıyor nasıl düzeltebilirim
Ek olarak cihaz ayarlarını da sıfırladım ilk taktığımda düzeldi yine aynı yaptı yardımcı olur musunuz 
12 Comments
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Muhtemelen orijinali değildir, şarj aleti alacaksanız samsungdan başka yerde almayin
Yunusemre74
Active Level 1
Galaxy S
Samsung dan almadım da adam dan orjinal diye aldım peki orjinal olup olmadığını nasıl anlarım
0 Likes
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Herkes orijinal der kanmayın şunlara bir şey alacaksanız resmi bayiden alın resmi sitelerinden sipariş edin 3 kuruş kar etcem diye yenisini almak zorunda kalıyorsunuz götür geri ver şarj etmiyor de geri alacağını sanmıyorum ama orijinali olmayan ürünler telefonu bozar hasar verir
0 Likes
rakyail
Active Level 4
Galaxy S
Ultra moda geçmiyorsa orijinal değildir en basit anlama yöntemi
0 Likes
Yunusemre74
Active Level 1
Galaxy S
Süper hızlı şarj yazıyordu şuanda yazıyor ama şarj alıyor almıyor temassızlık yapıyor gibi bişey
0 Likes
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Orijinal degil degıstır
0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşım merhaba, özellikle s22, s23, s24 için size tavsiyem pda desteği olan ve telefonla haberleşen t4510x tavsiye ederim, bu ürünü kesinlikle güvenilir yerden ipasaj, Amazon gibi yerden alın, n11, Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde maalesef taklit ürün kaynamaya başladı, hem siz hem telefon mağdur olmasın, taklit ürünleri orjinal diye satan yer var haberiniz olsun
0 Likes
Yunusemre74
Active Level 1
Galaxy S
Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım
0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
İşte bu zor bir soru çünkü adamlar dışını birebir yapıyorlar, onun için kesinlikle güvenilecek kurumsal yerden almak,
Orjinal olup olmadığını tartıda kaç gram geldiği bile önemli, ağırlığı tutturmak için aletin içine ağırlık bile koyuyorlar, kısaca anlamadı çok zor
0 Likes