Original topic:

S23 ultra one ui 7 sonrası modlar ve rutinler / ekran otomatik döndürme sorunu

(Topic created on: 05-07-2025 09:23 PM)
157 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 7
Options
Galaxy S
Güncellemeyi yaptıktan sonra modlar ve rutinlerde herhangi bir rutini uygulanmadığı  için önbelleği ve veriyi sildim. Sonrasında rutin ekleme işlemini başarabildim. Ancak sonrasında oluşturduğum rutinler birkaç kere uygulandıktan sonra artık uygulamamaya ya da doğru yapmamaya başladı. Mesela güç tasarrufunu gece açsın ve saat 8'de güç tasarrufunu kapatsın dediğimde, yakın zamanda bir gece güç tasarrufunu açmadı, başka bir gün sabah güç tasarrufunu kapatmadı. Başka yaptığım rutinlerde de ya rutinleri yapmıyor ya da rutini bitirdikten sonra yapmasını istediğim şeyi yapmıyor. Bu durum düzeltilir mi? Bizim yapabileceğimiz ne var? Sonuçta güncelleme sonrası telefonu tamamen sıfırladım, yetmedi modlar ve rutinlerin önbelleğini ve verisini sıfırladım. Benim yapabileceğim başka bir şey kalmadı. Bunu Samsung mu güncelleyerek yapması gerekiyor? Ve neden One UI 6'da telefonda hiçbir sorun yaşamazken One UI 7'de (önceki en az 10 forumuma bakabilirsiniz, yaşadığım sorunlar ve güncellemeyle götürdükleri özelliklere yazdıklarıma bakabilirsiniz) bu sorunlar var?
Bir de ana ekran ve uygulamalar ekranı otomatik döndürme açık olmasına ve detaylı ayarlara baktığımda ana ekran için de otomatik döndürme açık olmasına rağmen ekran hep dikey modda, hiç yatay modda olmuyor. Bu nasıl düzeltilebilir? (Dediğim gibi, otomatik döndürme ayarlarını detaylı ayarlarına baktığımda ana ekran ayarı açık. Kilit ekranında eskiden açıp kapatabiliyordum, şu an onu da yapamıyorum, o tamamen kapalı.)
0 Likes
0 Comments