cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra one ui 7 eksikleri

(Topic created on: 04-29-2025 11:35 PM)
305 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 6
Options
Galaxy S
Hani now brief getirmediniz bunu anlarım da neden pil sağlığı gibi basit bir özellik gelmedi acaba . Bir de yazılım sonrası AOD de en üstte pil ve bildirim ler gözüküyor bu normal mi bir sorun mu bunu bilen varsa yazabilir mi. Bunun dışında ekran açılıp kapanmasına ufak bir yavaşlama var sanki , normalde one ui 7 felaket hızlı olduğu söylendi ama ben pek aşırı bir **bleep** hissetmedim cihaz yeni diye mi böyle bir farkı hissetmedim yoksa güncelleme mi mükemmel hızlı değil bunu da tartışabiliriz 
11 Comments
Furknoksuz
Beginner Level 2
Galaxy S
Şu an indiriyorum. Bakacağım ben de. S23 ultra
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
Açılıp kapanma olayı evet var da. Now bar değil mi dediğin?
Galaxy S
Now bar bildirim gösterdiği güzel bir özellik ve o var ama now brief çok daha iron man in jarvis tarzı bir özellik ve o malesef gelmedi
0 Likes
yigitaha
Active Level 6
Galaxy S
Bildirim ve sarjin yukarida gozukmesi kotu oldu gerçekten beklenenin cok altinda bir guncelleme oldu sadece s25 icin calismislar sıkıntısiz sorunsuz vericez diye aylarca vermediler ama yinede bir suru hata var oyunda cok buyuk perf kaybi yasadim ara yuzde bazu uygulamalara girerken takilarak giriyor umarim duzeltirler Samsung kendi kendini bitirme yolunda
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Yani bu mesajı anlayamadım now brief de var pil sağlığıda var s23 ultramda, uygulama açılırken takılma sorunu yok
Galaxy S
Bence cihazlarda arası bir farkli kodlarla güncelleme oldugu için böyle bir seyle karşılaşmış olabiliriz. Ya da ben daha yeni yükleme işlemi yaptığım için birkaç gün kendine gelene kadar bu tarz sıkıntıları da olabilir
0 Likes
Galaxy S
Bende pil sağlığı gözükmüyor bir ayar aktif ettin mi
0 Likes
Galaxy S
Bir de şu kamerada smooth bir şekilde yavaşça zoom in ve out yapabiliyorduk ben o ayarı bulamadım nasil açabiliriz biliyor musun
0 Likes
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Şu ekranın kapanma hızı gerçektem yavaş. Dediğiniz gibi farkedilecek kadar hızlanma olmamış yani vaooov felan demedik. Bende pil sağlığı beklemiştim ve vulkan Ap beklemiştim Openchal mi ne yaptılar saçma sapan. En kötü cihazda bile Vulkan sistemi sürücüsü varken S23 Ultra gibi bir amiral modelde openchal kullanıldı. Anlamlandıramadığım ve hayal kırıklığına uğratan bir güncelleme oldu.