cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra one uı 6

(Topic created on: 12-03-2023 10:28 PM)
577 Views
Cebraıl
Active Level 2
Options
Galaxy S
S23ultra one uı6 ya geçtim hem sarj erken bitiyor kamera vs zoom yaparken kasma sorunu var sizde de aynı sorun var mı?? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırlayıp veya verilerini temizleyip tekrar bir kontrol edin belki faydası olabilir. Pil tüketimiyle ilgili kullanmadığınız özellikleri kapatabilir, uygulamaları ise uyku moduna alabilirsiniz. Bunlar dışında Samsung Members üzerinden hata raporu göndererek sorunları bildirmenizi öneririm. Gelecek güncellemelerle giderilebilir.

View solution in context

11 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Evet var. S23 kullanıyorum
Cebraıl
Active Level 2
Galaxy S
Çözüm bula bildin mi pki
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Çözüm yok. Samsung ne zaman uygun görürse düzeltir. Animasyonlar falan da kötü. 5.1 akıcılığında değil.
0 Likes
Cebraıl
Active Level 2
Galaxy S
Ozaman yazılım düşürecez 5.1e devam
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Geçmiş olsun.
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
android 14 sonrası s23 ultra da pil kötü bir hale gelmiş android 13 de (one ui 5.1) 9 - 10 saate kadar ekran süresi alırken şimdi 8 saati zor deviriyormuş
0 Likes
Coffyz
Active Level 5
Galaxy S
Bu one ui yakti s23 ve s23fe cibazimda sarj su gibi gidiyoe
0 Likes
Eyucel
Active Level 3
Galaxy S
S23 şarjda iyi diyorlardı değil mi yani? S22 aldım fiyat farkından dolayı ama sanırım aynılar bu konuda.
0 Likes
PolatS23Ultra
Active Level 4
Galaxy S
Ne alaka bende s23 ultra 512 gb kullanıyorum Bluetooth,konum, WiFi yada dışarıda olursam mobil veri devamli açık buna rağmen şarjım 30 35 olduğu halde 7,5 8 saat ekran süresi alıyorum
0 Likes