cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra kamera titreme sorunu

(Topic created on: 07-23-2024 10:21 PM)
372 Views
vuslat1034
Active Level 5
Options
Galaxy S
Herkese iyi akşamlar cihazım da video çekerken telefonu özellikle sağa hareket ettiğim de cızırtı sesi yapıyor du servise gönderdim hata yok deyip geri gönderdiler başına gelen oldu mu acaba 
8 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Bende sorun yok kanka
0 Likes
vuslat1034
Active Level 5
Galaxy S
Sorun zaten benim cihaz da var var olmasına rağmen servisin sorun yok deyip göndermesi
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Tüketici Hakemi Heyetine Başvurmazsan Sana Böyle Davranırlar Kardeş Hakkını Ara Sen Hakkını Aramaktan Korkarsan Onlarda Seni Sallamaz Ben Hakkımı Aradım Ve Telefon Değişimi Sağladım
0 Likes
vuslat1034
Active Level 5
Galaxy S
Nasıl oldu
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Tüketici Hakemi Heyetine Gittim Sorunu Anlattım Sorunla İlgili Dilekçe Yazdık 100 tl Ve Sıfır Telefon İle Değişim Kararı Çıktı Ya 😂🤙
0 Likes
vuslat1034
Active Level 5
Galaxy S
Kaç ayda sonuçlandı
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
2 ay sürmez
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba vuslat1034,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. 

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes