cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra kamera sorunu

(Topic created on: 02-14-2024 11:07 AM)
661 Views
Kod06
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar, s23 ultra telefonumun kamerasında 0.6x geniş açı, portre modu 1× ve 2× , yönetmen bakışı, videoda 0.6x ve hareketleri yakala gibi özelliklerini kullanamıyorum. Ultra geniş açı seçildiği zaman kamera donuyor ve hata veriyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Güncelleme desteği istiyoruz Samsung dan
8 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera ayarlarından kamerayı fabrika ayarlarına döndürün sorununuz düzelebilir
Kod06
Active Level 1
Galaxy S
Ayarları sıfırla işlemi yaptım sadece portre modu 3x e geçtiği için açılıyor fakat portrede ki 1ve 2x ve de 0.6x ler çalışmıyor hala
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Android 14 güncellemesinden sonra cihazı sıfırlamış mıydınız?
0 Likes
Kod06
Active Level 1
Galaxy S
Herhangi bir sıfırlama işlemi yapmadım sadece güncellemeleri yaptım ve cihazı kapatıp açtım
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Portre modunda zaten geniş açılı kamera kullanamazsınız. Lakin diğer sorunlar için yedek alıp cihazı sıfırlayabilirsiniz sorununuz yüksek ihtimalle düzelir.
Kod06
Active Level 1
Galaxy S
Alınan yedeği tekrar nasıl yüklüyorum telefona :)
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Yedeklemeyi Smart Switch ile bilgisayara yaparsanız daha sağlıklı olur. Daha sonra tekrardan Smart Switch ile yedeği cihaza kurabilirsiniz.
DURDU
Active Level 4
Galaxy S
Evet ben diğer gruplarda da görmüştüm gönderinizi maalesef durum Bende de aynı ben bu telefonun kamerama video hataları ile ilgili burada gönderim var oradaki hatalarla birlikte Samsung'a geri bildirim bulunan ve güncelleme talep edin. Ben buradaki gönderimde yazdığım hataları telefonun 8 saat boyunca her türlü şartlarda test edip deneyimleyerek elde ettim. Maalesef Android 14 ve when you 6 Güncellemeleri ile gelen hatalar. Zaten Samsung bizleri yeterince eksikler ve hatalar konusunda bildirimde bulunmamakla suçluyor ne kadar iyi bilirim alırsak elimizde o kadar güçlü biri olur ve güncelleme ile düzeltiriz diyorlar Bir ölçekte de Haklılar