DrTekno
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-18-2024 02:22 AM in
Galaxy S
S23 ultra kamera açıldığında önceden var olmayan ve s24 ultra s22 ultra ile kıyaslandığında sallayınca ois sesi hepsinde var lıkırtı ama s23 ultrada kamera açılınca tık diye ses geliyor ve baya belli son 1 haftada oldu 50 mp alınca kamera aç kapada ses gidiyor veya 200 mp alınca ama normal modda daha önceden ses çıkarmayan telefon rahtsız edecek düzeyde ses çıkarır hale geldi telefonu aldığım sürümle kullanıyorum kamera ayarlarını sıfırladım değişen hiç birşey yok.
İşin garip tarafı s22 ultra ve s24 ultra da bu ses yok ve hepsini deneyip video ile kayıt altına aldım sanırım fabrika çıkışı arıza var servise yönlendireceğim telefon daha 3 aylık
5 Comments
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 04:12 AM in
Galaxy S
Servise ver sifiri ile değişim işte tamir isteme. Sıfırı ile değişim taleb et. 0 alınan cihazlarda 6 aya kadar sorun arıza çıkarırsa Sıfırı ile değişim zorunludur. Ürün ayıplı sayılır. Tüketici olarak bu senin hakkın.
DrTekno
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 05:08 AM (Last edited 03-18-2024 05:11 AM ) in
Galaxy S
Konu ile alakalı ilgili videoları hazırladım ben üründe donanımsal bir sıkıntı olduğundan eminim. Garanti noktasında bu güne kadar samsung beni mağdur etmedi 3 aylık bir cihazın parça değişimini kimse istemez.
Bu yüzden sıfırı veya misli ile değişim hakkımı kullanmak isterim.
Bu yüzden sıfırı veya misli ile değişim hakkımı kullanmak isterim.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 05:34 AM in
Galaxy S
Abdürrahim kardeşimize katılıyorum sıfırı ile değişim iste servis talebi için 444 77 11i arayiniz
KeremS24Plus
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 06:42 PM in
Galaxy S
Lens arası geçişlerde veya kamera ilk açıldığında çok da yüksek olmayan tık sesi s22 ultra dan da geliyor kamerayı oisle dengeleme ve hazırlama gibi birşeyler yapıyor.
DrTekno
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2024 06:48 PM in
Galaxy S
Teşhir ürünlerinde ve 50 mp de ve 200 mp de bu kadar fazla ses yok normal modda 12 mp çekerken çok yoğun tık sesi geliyor ois takılıyor gibi