Original topic:

S23 ultra kılıf sorunu

(Topic created on: 10-23-2024 03:50 PM)
282 Views
berkays23ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S

Zore marka kolay uygulanabilir ekran koruyucu seramik film kullanıyorum. Ekran kavisli olduğu için cam uygulaması olmadığında filmler de üzerinden kolay söküldüğü için bu koruyucuyu tercih ettim. Ama kılıf kullanmak istediğimde yanlarda bulunan kavisten ötürü seramik filmde bile kaldırma sorunu yaşıyorum. Bu sebeple kaliteli bir kılıf arayışındayım. Kılıf önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

7 Comments
Galaxy S
Orijinal kılıf veya o kesimde olanlardan kullanman gerekiyor. Onların yanlardan payı biraz daha açık. 2. Seçenek olarak sıvı ile yapıştırılan cam korumalar var bende olduğu gibi, kalkma yapmıyor yanlardan. Spigen kılıfla kullanıyorum.
0 Likes
Galaxy S
Sıvı ile yapıştırılanlardan civarda hiç yapan veya kullanan görmedim. O nedenle yorum yapamıyorum o konuda ama ne kadar sağlıklı olur ki öyle de ileride çıkarıp değiştirmek istediğinde iz bırakmaz mı? Orijinal kılıf için internetten bakıyorum fakat fiyat bilgisi bulamadım. Spigen markanın liquid clear diye bir modeli var şeffaf güzel de gözüküyor ama kaldırma yapar diye cesaret edip alamıyorum.
0 Likes
Galaxy S
Spigenin tüm kılıfları kaldırma yapar baştan söyleyeyim. Zamanında mowei marka sıvı yapıştırıcılı koruma uygulamıştım 1 sene olacak. Hiç kalkma yapmadı
0 Likes
Galaxy S
Linkini atma şansın var mı kullandığın ürünün? Ve kılıfın da
0 Likes
Galaxy S
Stokta kalmamış
0 Likes
Galaxy S
Y dışı ürünüydü
0 Likes
Galaxy S
Teşekkür ederim yine de