cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra isinma sorunu

(Topic created on: 11-04-2023 10:50 AM)
1047 Views
wervaus
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkada hicbir uygulama acik degil telefon 42 derece böle rezalet bi telefon gormedim ben ya çogu uygulamanin arka plan veri ve pil durumunu kisitlanmis olarak isaretledim hala daha isiniyor ara sıra sacma sekilde

image

Resolved!
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Oyunlarda ısınması sorun degil oyunlarda max 43 dereceyi gordum o da nadiren bi firliyor dusuyor hemen ama iste sorun gpu cpu istemeyen isnta wp gibi uygulamalar kullanirken isiniyor cihazim ondan yana bu isyanım bu arada %100 sarj etmek saglikli degil diyorlar çoğu yerde siz neden %100 sarj edin dediniz?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle 50 dereceye kadar ısınmanın normal oldugu söyleniyor uzmanlar ve marka temsilcileri tarafından.%100 şarj etmek bataryayı en iyi haliyle kullanmanı sağlar ki en çok ihtiyaç duyulan şey enerjiyken neden %85 ile sınırlamak isteyeyim?%85 daha az süre kullanım verir.Ek olarak bu kullanıcılara iyilik olsun diye değil,2 yıl bitmeden olurda batarya bozulursa marka ücretsiz değişim yapmak zorunda ama %85 ile kullanırsan 2 yıldan fazla kullanma durumu oluşacağından,batarya garanti süresinden sonra bozulacağı için batarya değişimi de ücretli olacak.
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
50 derecede telefon tutulabiliyor mu acaba ;D yani söylediginiz bi yandan mantıklı teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Valla 50 dereceyi ben demiyorum😅,ama öyleymiş arastırdıgımda bu şekilde çok açıklama var forumlarda da.
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Ya kardeşim vatandan alinma faturali cihaz bana simdi ss lerin hepsini attirma
Abc34matik
Active Level 7
Galaxy S
Sana demedim ben yanlış anlama
Anlayan anladı.
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Gereksiz yorum atma kardeşim bi sorun olmasa forum acmazdim
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Bende de s23 ultra var kardeşim telefonunda bir uygulama veya yeni yaptığın guncelleme yani oneui 6 cihazı sifirlamadigin için ısınabilir cihaz benim cihaz hiç ısınmıyor buz gibi çalışıyor istersen bir sıfırla büyük güncellemede ios gibi değil maalesef Android cihazlar sıfırlar isen büyük ihtimal geçer sorunun her defa sıfırlama gerekmez sadece büyük güncellemede sıfırla oda zaten yılda 1 defa
wervaus
Active Level 6
Galaxy S
Yakinimda wifi yok eve gecince yeni guncellemeyi yapicam umarim duzelir
545481
Active Level 7
Galaxy S
merhaba s23 kullanıyorum bende de ısınma sorunu vardı bir kaç ay önce , durup dururken sosyal medyada gezinirken bile ısınıyordu elimi terletiyordu dışarı çıktığımda cebimde bacağımı yakıyordu üstelik hiç uygulama açık değilken ve ekran kapalıyken
cihazı sıfırladım ve fotoğraflar hariç başka hiç bir şeyi yedekten almadım ayarları uygulamaları diğer hesapları vs 0 dan yükledim tamamen düzeldi şuan oyun ve uzun instagram hariç hiç ısınmıyor umarım düzelir iyi günler hocam