cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra hızlı şarj

(Topic created on: 3 weeks ago)
95 Views
kkrkse
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Her zaman kullandığım şarj aleti süper hızlı şarj veriyordu. 1saat 15 dkda dolan telefon artık 2.5 saatte anca doluyor. Böyle sorun yaşayan varmı yazar mısınız? Ayarlardan hızlı şarj özelliği de hep aktifti bu arada .

4 Comments
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
Yavaş dolduğu zamanlarda cihazı şarjdan çekip baştan takın birkaç defa yapın bunu üst üste. Düzelmezse hızlı şarj özelliğini kapatıp başlanacak sonra cihazı yeniden başlatın. Sorun düzelmezse Eğer cihazı başka bir orijinal şarj cihazı ile şarj etmeyi deneyin başka bir şarj ile şarj etme gibi bir durumunuz yoksa eğer şöyle bir şey yapın şarj cihazınız kaç watt ise başka bir başka bir aynı markalı telefon veya tablet ile şarj edin O şarj cihazıyla Ama şu detaya dikkat edin şarj edeceğiniz telefon veya tabletin desteklediği watt miktarı şarj cihazınızın maksimum watt değeri ile aynı olsun ki net sonuç alabilirsiniz diye kontrol ettiğiniz zaman eğer başka ürünü şarj ettiğinizde sorunsuz bir şekilde doluyorsa Sorunun kaynağı telefonunuzdadır eğer o cihazları da sorunlu bir şekilde şarj ediyor ise Sorunun kaynağı şarj cihazındadır. Ayrıca Eğer ki kullandığınız şarj cihazı orijinal değilse telefonunuzun markasının ürünü değilse şarj esnasında tam verim alamazsınız.
0 Likes
kkrkse
Beginner Level 2
Galaxy S
Sürekli tak çıkar işlemi telefona zarar vermez mi ? Şarj aletim orjinal başkasına hızlı şarj veriyor , bana da veriyordu ayladır ama 2 3 gündür vermiyor. Telefonda sorun var gibi . Gidip servise verip telefonsuz kalmakta istemiyorum ama
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
PiriZden tak çek yap
0 Likes
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Yok Bende Hâlâ 1 saat 20 Dakikada 0 ile 100 Arası Şarj Oluyor Yeni Güncelleme Yoldadır Gelir
0 Likes