cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra global olmayan Kore

(Topic created on: 02-06-2025 11:57 PM)
181 Views
mhmtylcnn
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bugün global olmayan içinde kendi romu yüklü olan s23 ultra aldım avantajları dezavantajları nelerdir sonradan farkettim acaba kazıklandım mı

12 Comments
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Kore yazılımları daha stabil. Ama koreninde çeşitli roomları var. Sadece Kendi ülkesine özel tasarlanan roomsa instagram hariç çoğu sosyal medyayı kullanamazsın dil seçeneği olmaz. Muhtemelen bu room yüklü değil zaten anlaşılan.
mhmtylcnn
Active Level 5
Galaxy S
Cevabınız için çok teşekkür ederim evet cihaz çok stabil çalışıyor ısınma asla yok- yarı Türkçe yarı İngilizce bazı menüler menüyü düzeltmenin bi yolu var mıdır
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
One ui 7 ile daha akışkan olur. Var tabikide tamamen olmaz ama %90 olabiliyor sadece s23 ultrada var bu sıkıntı diğer s serileri tamamen Türkçe oluyor. Ankara içi iseniz kendi cihazıma Server kayıt Türkçe Yama yapan yeri önerebilirim 10 dakikada hallediyor
mhmtylcnn
Active Level 5
Galaxy S
Mersindeyim teşekkür ederm cihazı öğlen aldım ayarları karıştırırken ayarlar kısmı İngilizce oldu aldığım yere sordum yarın nasıl yapıldığını söylerim dedi olmazsa getir ben yaparım dedi muhtemelen basit bi olay ama ben çözemedim
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Mersinde iseniz zaten kaçakçı çoktur orada hallederler evet basit işlem bilgisayar ile yapılabiliniyor ama tecrübe gerekli
mhmtylcnn
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler abi yani bu global olmayışını sıkıntı etmeyeyim değil mi
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Yok be böyle olması daha iyi en erken güncelleme alırsın Türkiye ye geç geliyor güncellemeler
mhmtylcnn
Active Level 5
Galaxy S
İçimi rahatlattın abi sağlasın
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Olsun olsun bende Fransa roomlu cihaz kullanıyorum bir sorun yok