cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra güncelleme sonrası problemleri

(Topic created on: 11-29-2023 01:02 AM)
518 Views
ALEMDAR61
Active Level 2
Options
Galaxy S

UI 6 ve Android 14 güncelleme sonrası yeni bir hata tesbit ettim. Bazı aramalarda görüşme kendiliğinden sonlanıyor. Bu durumla karşılaşan başka kullanıcı var mı acaba?

9 Comments
UlasA54
Active Level 7
Galaxy S
bende mikrofon sorunu vardı meğersem bixby ve google asistan yapıyomuş
0 Likes
ALEMDAR61
Active Level 2
Galaxy S
Aynı sıkıntı bizde de var. Bu asistanları kaldırdın mı? Nasıl çözdün?
UlasA54
Active Level 7
Galaxy S
Ben önce Bixby nin verilerini temizleyip (Ayarlar/Uygulamalar/Bixby Voice/Depolama/Veriyi sil) yaptım ardından Hey Google ı kapadım (Google Uygulaması/Hesap(Sağ üstteki google hesap resminize tıklayın)Ayarlar/Google Asistan/Ok Google ve Voice Match/Oradaki "Hey Google" Özelliğini kapatın. eğer bunlardan hiç biri olmaz ise Ayarlar/Genel yönetim/Sıfırla/
Tüm ayarları sıfırla yapmayı deneyin
(Hiç bir veriniz gitmez sadece ayarlar sıfırlanır(orada neler sıfırlancağı yazıyor))
ALEMDAR61
Active Level 2
Galaxy S
Bixby ı hiç kurmamışım. Yine de sebep olabilir mi?
0 Likes
UlasA54
Active Level 7
Galaxy S
yok olmaz
0 Likes
Eyucel
Active Level 3
Galaxy S
Konu disi kusura bakmayin ama sizin pil süresi ne kadar acaba
0 Likes
ALEMDAR61
Active Level 2
Galaxy S
Yoğun kullanımım yok. Telefonda oyun oynamam, sosyal medyam yok denecek kadar az. 2 güne kadar gidiyor. Güncellemeden önce daha iyidi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yedek alıp,cihazı sıfırlayın.Düzelmezse yama gelmesini bekleyin.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ALEMDAR61,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes