cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra ekran süresi

(Topic created on: 02-28-2024 10:15 PM)
1325 Views
Kiwy
Active Level 4
Options
Galaxy S
Ben de ekran süresi paylaşmak istiyorum.değerli zamanınızı ayırıp değerlendirirseniz mutlu olurum. Dün gece 00.00 da 100 de yüzle başladım.cihazımn1 aylık.Hattım vodafone.full mobil veri 4.5g.performans profili standart 120 hz.qhd ekran ayarlı

image

image

Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Hayır wifi. Ama mobil veride de çok bir şey değişeceğini sanmıyorum, ama mobil veri briraz daha harcar
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Hocam mobil veride oldukça tüketimi var.wifi de sürenin yükseleceğinin farkındayım.qhd ve 120 hz kullanmadıktan sonra çok bi anlamı yok gibi ultra kullanmanın:)) güle güle kullanın cihazınızı
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Siz bilirsiniz:) Kullanmayın demiyorum, arada sırada kullanmanın veya gerekli olduğunda kullanmanın bir mahsuru yok
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Bak benimde s24 ultra ekran süremiz aynı hemen hemen pil tasarrufu kapalı 120hz kullanıyorum ekran çözünürlüğü 720p1709151550682_1709151550674_0.jpg
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Hocam senin always on display de bi sıkıntı var bence. 720 p ekranla bu süre az gibi geldi. Sen acaba bi reset, temiz kurulum fln mı yapsan?
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Sürekli açık aod kullanıyorum yüzde 10-15 şarj yiyor 1 günde
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Sadece mobil ver mi wifi karışık mı?
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Karışık akşam 7-8 gibi wifiye baglandi işte
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
S24 ultrada resim göster modu açık ama normal aod değil s23 de varmi resimli aod
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Good lock ile resimli aod kullanılabiliyor evet ama senin pil tüketimi cidden fazlaymış aod ile. Wipe cache participation yap bi Dene istersen
0 Likes