cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra ekran süresi

(Topic created on: 02-28-2024 10:15 PM)
1280 Views
Kiwy
Active Level 4
Options
Galaxy S
Ben de ekran süresi paylaşmak istiyorum.değerli zamanınızı ayırıp değerlendirirseniz mutlu olurum. Dün gece 00.00 da 100 de yüzle başladım.cihazımn1 aylık.Hattım vodafone.full mobil veri 4.5g.performans profili standart 120 hz.qhd ekran ayarlı

image

image

28 Comments
bageran
Active Level 6
Galaxy S
Ekran süresi süper sorun yok
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Vodafone çok fazla pil tüketiyor onun farkındayım lakin bazı 8 9 saatlik ekran süreleri görüyorum mobil kullanımlı,ikileme düşüyorum ister istemez
bageran
Active Level 6
Galaxy S
Merak etme ekran süresinde falan sorun yok mobil veri her türlü WiFiye göre daha çok sarj yer ona rağmen bile iyi süre vermiş
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Güzel bence
Bir kaç tavsiye de bulunmak isterim
Şarja takmadan en az %10 luk bir dilim kalsın cihazda
Hızlı şarj acil durumlar dışında kapalı kalsın kablosuz şarj gerekmediği sürece çok kullanmayın ısınma ve batarya ömrü için
Kullanmadığınız uygulamaları uyku moduna alabilirsiniz
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Bugün 100 den 0 a performansı görmek için bu kadar şarjsız beklettim.kablosuz şarj kullanıyorum geceleri ama hızlı kablosuz şarj özelliğini kapatarak.4 saatte fln şarj ediyor:) derin uyku modunda kullanmadığım uygulamalar
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Tabi haklısınız sizde batarya kapasitesi de büyük bir cihaz s23 ultra ondan dolayı süre uzayabiliyor ama 4000 mah s23 te böyle bir süre görülmez aradaki batarya büyüklüğüne göre sarj olma süresi doğal olarak uzuyor umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
S23 kullandım 1 ay kadar çok seviyordum ama ufak geldiği için geçtim ultraya.siz de güzel günlerde kullanın
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Bence Qhd ve 120 hz gereksiz. Benim 13-11 arası ekran süresi
0 Likes
Kiwy
Active Level 4
Galaxy S
Mobil veride mi alıyorsunuz o süreyi?
0 Likes