cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 ultra ekran koruyucu

(Topic created on: a month ago)
144 Views
Halil_97
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 ultra icin media markt ta ki omurluk kirilmaz cam urununu kullanan varmi tavsiye edermisiniz ? Ekranin netligini azaltma yahut baloncuk olma sorunlaro yasadinizmi ? Yanitlar icin simdiden trsekkurler.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Ben memnunum kardeşim. Z fold 4 ve s22 için aldım birşey oldukça gidiyorum değiştiriyorlar.

View solution in context

Solution
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Z fold 4 için 3000 gibi bir rakam ödedim s22 yi hatırlamıyorum. Kalite seçeneği varmıydı sormadım.

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
Ömürlük ekran koruyucu yoktur tabi telefonu temiz bir şekilde en fazla 2 3 sene kullanacaksınız başka ama o ekran koruyucu ile telefonu 7 8 sene kullanmayı düşünüyorsanız olmaz
0 Likes
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
Ömürlükten kastim sinirsiz degisim hakki vardi tabi fiyatida ona gore oluyor kullanan varsa bi tavsiye almak icin gonderi actim. S23 ultra kavisli ya ekran koruyucular zor oluyor malum.
MarkAverio
Active Level 3
Galaxy S
Alınmaz bence
0 Likes
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
Neden ? Alip kotu bir deneyimmi yasadiniz ?
0 Likes
Solution
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Ben memnunum kardeşim. Z fold 4 ve s22 için aldım birşey oldukça gidiyorum değiştiriyorlar.
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
Tesekkurler fiyat ne kadardi acaba ve kalite secenekelri varmi yoksa tek tipmi ?
0 Likes
Solution
rcparda
Active Level 7
Galaxy S
Z fold 4 için 3000 gibi bir rakam ödedim s22 yi hatırlamıyorum. Kalite seçeneği varmıydı sormadım.
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
Bence çok avantajlı bir ürün. Kırılmaz cam taktırmalısın.