cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra ekran koruyucu

(Topic created on: a month ago)
268 Views
Zehras
Active Level 1
Options
Galaxy S

Güzel bi ekran koruyucu öneriniz var mı? 1 yılda 3 tane değiştirdim bi türlü istediğim gibi olmadı mat ekran koruyucaların hissiyatı güzel iz bırakmıyo ama sanki ekranın görüntü kalitesini etkiliyo gibi normal taktırdım bi tane dehşet iz kalıyo. 

17 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Spigen denediniz mi hiç? Denemediyseniz deneyin hocam gayet iyi bir marka😊
0 Likes
Zehras
Active Level 1
Galaxy S
İsmini duyuyorum ama hiç denemedim
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Gayet iyi marka, bir bakın isterseniz, memnun kalıcağınızı düşünüyorum.
0 Likes
Galaxy S
Bi tık cep yaksada muhammed in dediği Spigen markanın ekran koruyucuları üzerine yok şu sıralar
Muuaas
Active Level 4
Galaxy S
amFilm öneririm, amazon üzerinden alabilirsiniz
0 Likes
Zehras
Active Level 1
Galaxy S
Bunu da bi inceliyeyim teşekkür ederim öneriler için 🙏
yusufagcadag
Active Level 4
Galaxy S
Hocam tek öneri. Spigen. Hem görüntü kalitesinde asla kayıp yaşamazsın, hem kusursuz ve kolay montaj için aparat ile birlikte geliyor hem de kutudan iki tane çıkıyor. Spigenin herhangi bir ürününden memnun kalmama olasılığın dahi yok. Spigen markası cep telefonu aksesuarları ve şarj cihazı gibi ürünleri üreten üreticiler arasında açik ama açık ara en iyisi. Şiddetle tavsiye ederim.
Zehras
Active Level 1
Galaxy S
O zmn fikir ittifakıyla spigeni tercih etmeliyim 😊 teşekkür ediyorum🙏
yusufagcadag
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle tavsiye ederim en doğru seçim. Evet pahalı gibi gelebilir ama bende 1000₺'lik spigen kılıf var s23 için ve sene oldu renk atması veya soyulması bile yok. Kir tutmuyor ne bileyim ya cihaza milimetre hatta mikron düzeyinde kusursuz oturuyor(iddia edebilirim kanıtlayamam). Kardeşimin iphoen 15'ine aldık ekran koruyucu. Kutudan iki tane çıkıyor. Senesi doldu hâlâ ikincisi duruyor çünkü ilki kusursuz olarak sağdan soldan yukardan aşağıdan oturduğu için bir de spigen kılıfla kullanınca mükemmel bir uyum yakaladık çok memnunuz. Memnun olmasam veya "eh ise güzel" falan kafasında olsam yorum bile yapmazdım. Spigenin her ürününü için rahat alabilirsin.
0 Likes